KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Support se dočkal inovace

Všem dobře známá stránka klubového supportu, ideální homepage a rozcestník pro každého strahováka se předvede úplně v novém!

Uživatelů ubývalo a každý si mohl všimnout, že funkčnost stránek rapidně kolísá a už ani nedrží krok s dnešní dobou. Než ho neustále dokola překopávat, až by se rozpadl úplně, ukázalo se jako nejlepší cesta postavit nový support na „zelené louce“.

Nyní byla vytvořena první verze nového supportu, která má za cíl vytvořit pro členy klubu co nejpřívětivější prostředí. Jako celek portál vychází z konceptu původního supportu, avšak je nakloněn více k tomu, aby si každý člen mohl svůj support přizpůsobit podle svých potřeb díky možnosti manipulace s většinou obsahu. Každý má jiné priority a tak doufáme, že to bude přijato s povděkem. Samozřejmě nechybí ani možnost změny vhledu, to je v současnosti na většině webových rozhraní podobného typu již standardem.

Nový support si můžete vyzkoušet už teď, kdy je zatím vyhlášeno testovací období. Doufám, že nový support bude líbit a znovu si získá přízeň strahováků! Pokud by měli návštěvníci jakýkoli požadavek či připomínku, ať neváhají napsat, vždycky je co zelepšovat.

Do budoucna chceme rozhodně zvýšit návštěvnost, protože i jak sám název napovídá, web by měl být podporou studentů ČVUT na Strahově, v ideálním případě by ho mohli mít strahováci jako homepage, což je prozatím utopie, avšak pokusíme se mu zajistit lepší propagaci a v neposlední řadě přizpůsobovat ho dle přpomínek členů.

Napsal:  Dominik Mališ


Pavla Slezáková | 22. Duben 2011 | Ostatní

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI