KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Zasedání Akademického senátu ČVUT na Strahově

Prezident SU, Tomáš Zloch, při úvodním slovu, zdroj: Milan Havlík

Prezident SU, Tomáš Zloch, při úvodním slovu, zdroj: Milan Havlík

Ve středu 25. května 2011 se historicky poprvé konalo zasedání Akademického senátu ČVUT (AS) v prostorách Studentské unie (SU). K této příležitosti byli senátoři pozváni do Školicího centra klubu Silicon Hill na Strahově.
Hned v úvodu zasedání po půl druhé se ujal úvodní řeči Tomáš Zloch, prezident SU, který v pár větách představil přítomným široké spektrum aktivit SU. Zdůraznil především volnočasové činnosti studentů a unikátnost největšího studentského sdružení při vysoké škole v ČR.
Senátoři během schůze projednali svůj naplánovaný program.
Po skončení hlavního programu si SU připravila krátkou exkurzi v areálu strahovských kolejích. Zájemci navštívili Fitcentrum Silicon Hill na bloku 2, kde si mnozí povzdechli, že tak hezkou posilovnu oni za svých studií bohužel neměli. V Audiovizuálním centru si návštěvníci poslechli studentskou i amatérskou hudební tvorbu, která je nahrávána přímo ve studiu ve volném čase členů AVC. V prostoru klubu Čajovna na bloku 6 již na příchozí čekali čajovníci s ochutnávkou těch nejlepších kousků.  A nechyběla ani návštěva Bastlírny, která díky spolupráci správců se školou pomáhá především studentům FEL při zpracování seminárních a bakalářských prací.
Na úplném závěru se zástupci SU sešli s některými členy AS u půllitru dobře vychlazeného zlatavého moku.
Cíl netradičního místa pro zasedání AS, aby získali senátoři širší povědomí o působnosti SU, byl splněn. A pokud do budoucna bude v AS zájem některé z dalších zasedání pořádat opět na Strahově, klub Silicon Hill opět rád poskytne své prostory, protože si plně uvědomuje, že působnost studenských organizací by měla fungovat v úzké spolupráci se školou.

Zasedání AS ČVUT ve Školicím centru Silicon Hill, zdroj: Milan Havlík

Zasedání AS ČVUT ve Školicím centru Silicon Hill, zdroj: Milan Havlík


Pavla Slezáková | 28. Květen 2011 | Akce

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI