KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Centrála SH zasedala ve fitku

Pavla Slezáková (PR) dává dopomoc Radimu Roškovi (předseda SH) při benchpressu, zdroj: T.Čižinský

Pavla Slezáková (PR) dává dopomoc Radimu Roškovi (předseda SH) při benchpressu, zdroj: T.Čižinský

Monotónní prostředí klubovny na bloku 7 může někoho omrzet a tak Tomáš Čižinský (vedoucí Fitcentra Silicon Hill) přišel s nápadem uspořádat jednu z nedělních schůzek Centrály Silicon Hill ve Fitcentru. Samozřejmě spojenou s tím, že členové protáhnou své kostry na strojích.
Jak se ukázalo, nápad to byl dobrý., protože protažení těla sportem  je opravdu důležité pro správné fungování organismu jako celku. Pravidelní návštěvníci fitka neměli se stroji ani s většinou cviků problémy, ale  „fitkoví debutanti“ na některé stroje vrhali zprvu nedůvěřivé pohledy.  Avšak díky odborné pomoci zkušeného trenéra našli v sobě kus potřebné odvahy, aby k nim usedli a vyzkoušeli si počítačem dávno zapomenuté svalové partie svých těl.
Po lehkém kruhovém tréninku s protažením asi hlavních svalových skupin  se členové Centrály SH shromáždili v zadní místnosti, aby si prošli naplánovaný program s lehkým brainstormingem na zamýšlenou letní teambuildingovou akci pro aktivní členy klubu Silicon Hill spojenou s grilováním.

Petr Hodač (Vzdělání) si oblíbil veslovací stroj s vodou, zdroj: T. Čižinský

Petr Hodač (Vzdělání) si oblíbil veslovací stroj s vodou, zdroj: T. Čižinský


Pavla Slezáková | 30. Květen 2011 | Akce

Komentáře k článku

Bianca 7.12.2012 21:08:
After read a few of the posts on your website these few days, and I rellay like your way of blogging. I tag it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls visit my site too and let me know what you think.
zhdpbyi 9.12.2012 15:38:
UOSw6G , [url=http://jyeiswbpcprk.com/]jyeiswbpcprk[/url], [link=http://uygjrjfmovbv.com/]uygjrjfmovbv[/link], http://pvrgixqupnck.com/
cdenojobo 11.12.2012 07:16:
OiwIER <a href="http://madrwondwumc.com/">madrwondwumc</a>

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI