KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

NEWSy v novém provedení!

Strahovské diskusní skupiny neboli NEWS, kde se dozvíte vše o aktuálním dění na Strahově, můžete řešit věci do školy a nebo prodat cokoliv od klávesnice až po svého spolubydlícího, už nemusíte složitě nastavovat v poštovním klientu. Člověk je od přírody tvor líný a tak bylo zpozorováno, že proslulé strahovské newsy se již netěší takové oblibě jako dříve, ubývá čtenářů a bývalí strahováci píší do diskusní skupiny chat.popelnice snad jen z nostalgie. Od začátku tohoto semestru ale díky Dominiku Mališovi dostávají příležitost používat tuto formu komunikaci i ti nejlínější z nás – stačí je používat na webu news.siliconhill.cz.

Klient je prozatím v testovacím provozu, který co nevidět skončí. Je možné, že se mohou nahodile vyskytnout chyby, které můžete hlásit přímo Dominikovi. (O poškozené diakritice některých zpráv již ví.)

V této první verzi jsou zatím pouze základní funkcionality pro práci se zprávami. Portál se dočká ještě dalšího rozšiřování jako třeba příloh u zpráv atd.. Vše ovšem vše vyvíjí Dominik ve volném čase, tak buďte, prosím, trpěliví :)

Jedna z věcí, kterou určitě ocení spousta lidí je možnost práce s NEWSy mimo síť SH. Pokud si v nastavení zvolíte heslo, můžete se do klienta přihlásit formulářem, který se zobrazuje mimo SH.

„Doufám, že se klient bude líbit :) ..a diskuse může začít kde jinde, než na NEWSech! ;) ,“ říká Dominik Mališ.

Takže neváhejte, vyzkoušejte a věříme, že komunikační kanál „NEWSy“ zažije svou renesanci!


Pavla Slezáková | 24. Září 2011 | Klub

Komentáře k článku

Olasunkanmi 2.11.2012 07:03:
I like to keep lists of possible tocpis and make notes about them when I can. I'll bookmark any web page that seems like something I may one day want to write about and jot down random thoughts as they occur. Many won't ever find their way into a post, but many will. Three pages I bookmark may end up as the research for a post. Random thoughts combine into something coherent and become a post. Not all post ideas come full blown. Sometimes you need to let an idea simmer for awhile before you can write it. Sometimes you need to marinate ideas into blog posts.
bojdbtnk 5.11.2012 16:16:
aTCiGn , [url=http://vsiarwzhtoiw.com/]vsiarwzhtoiw[/url], [link=http://tuioqbyzznxu.com/]tuioqbyzznxu[/link], http://hkoaqvefikyj.com/

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI