KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Silicon Hill rozšiřuje nabídku projektů! Nově vzniká i projekt Domino SH!

Nejčtenější přísun občasných informací,
které jsou většinou možná pravdivé.

Kdo by však čekal za tímto nevinným názvem projektu například stavění kostiček domina do velkoplošných obrazců, pěkně by dostal přes prsty. A nejen to!

Madam Witch

Vrchní strahovská domina - Madam Witch, má velmi pevný stisk.

S novým akademickým rokem se rozrostlo i portfolio projektů klubu Silicon Hill. Jedním z těchto projektů je právě projekt Domino SH, který se zaměřuje na studenty toužící po BDSM hrátkách. Více už nám o projektu prozradí zakládající členové a vedoucí Čarodějka a Seth.

Jak tě napadlo založit v klubu Silicon Hill právě takový projekt?

Čarodějka: Dobré nápady vznikají z dobrého podnětu. Bylo to jednoho dne ráno, když jsem šla do práce. Potkala jsem nevinně vyhlížejícího studenta a ten mě „uctivě pozdravil“. Následnou akci nelze popsat slovníkem slušného člověka, ale nápad udělat projekt byl na světě.

Kteří členové jsou vítáni a kde projekt sídlí?

Čarodějka: Projekt Domino SH je jako kterýkoliv jiný projekt klubu Silicon Hill otevřen všem jeho členům. Vítáni jsou především všichni tiší studenti a studentky v hloubi duše prahnoucí po netradičním zážitku. Úpisy,… ehm tedy, přihlašovací formuláře do projektu jsou již připraveny. Na projekt jsme dostali od SÚZ ČVUT exkluzivně vybavenou místnost na bloku 9, které se odjakživa říkalo mučírna. Stačily už jen minimální úpravy a mučírna v pravém slova smyslu byla na světě. Jsme velice rádi, že s námi v tomto směru SÚZ ČVUT tak úzce spolupracuje a děkujeme jím tímto za jejich podporu.

Jaké služby nabízí projekt studentům a co plánujete do budoucna?

Seth: Máme téměř všechno! Uvedu jen pár příkladů:

Lady Laura

Vedoucí sekce divoké zvěře - Lady Laura a její gorily.

Základní škálu potřeb pokrývá např. svazování UTP kabelem a mučení krimpovacími kleštěmi. Díky skvěle rozvržené místnosti můžeme největší přívržence bandage a spankingu tzv. „pověsit za koule do průvanu“ a následně zbičovat rozpletenou kšandou od harddisku. Naše nabídka pokrývá i studenty s nepevně danou dominancí, tzv. switche. Těm je přislíbena noc plná vášní pod zámkem centrální serverovny. Největším masochistickým požitkem však stále zůstává „dobrovolné“ odpojení od internetové sítě, pro ještě větší labužníky pak následné připojení do sítě elektrické.

Přemýšlíme i nad rozjetím spolupráce s blokovými posilovnami, které v poslední době zaznamenaly nedostatek boxovacích pytlů, dále se pak rýsuje, dá se říct v ČR unikátní, fúze s projektem Studentská krev…

Do budoucna plánujeme především pro studenty FELu seminář z Latexu, nejen pro studenty z FJFI zase brzy nabídneme kurz extrémního derivování. Oba dva kurzy nám již teď přislíbil vyučovat jeden z nejlepších pedagogů, zabývající se touto problematikou, prof. Ing. Damien Zlo, CSc.

Vypadá to zatím na projekt s velkými ambicemi, kam se tedy mají hlásit zájemci?

Seth: Webové stránky projektu jsou zatím v přípravě, nicméně, každý, kdo by měl o projekt zájem nám může napsat svůj životní příběh na dominoSH@siliconhill.cz . Budeme se těšit.

Děkuji za rozhovor a přeji projektu mnoho, dá-li se to tak říct, spokojených účastníků! (CML)


CML | 17. Říjen 2011 | FlaSH

Komentáře k článku

Susanta 2.11.2012 06:37:
They're going to win it now, aren't they.They're going to beat Spain (obviously), turnaround the reatmch with the Dutch, then grind out a win against a spent Croatia.I should put some money on it.

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI