KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Reportáž z AKCE PRVÁK 2011

BruXy prezentuje za účasti Strahováčka v menze, zdroj: Silicon Hill

BruXy prezentuje za účasti Strahováčka v menze, zdroj: Silicon Hill

Aby zvládli prváci na Strahově všechna úskalí nového života na vysoké škole, pořádá klub Silicon Hill na křemíkovém kopci  první událost tohoto školního roku s patřičným názvem „AKCE PRVÁK“.
Dalo by se říci, že program byl rozdělen to tří částí. Prostor přímo v menze, dále program ve Školicím centru Silicon Hill a k tomu připojené exkurze do nejzajímavějších prostor klubu.
Vše vypuklo po šesté hodině ve zdejší menze, kde byl nachystán bohatý program pro nově příchozí studenty ČVUT. Hned u dveří vás pozdravil Strahováček – nový maskot klubu Silicon Hill, který sklidil velký úspěch, a o jeho postavě jistě ještě mnoho uslyšíme. Seznamovací večer zahájil legendární Martin Bruchanov, známý jako BruXy. Ten přímo ohromil účastníky svými historkami z kolejního života. Poté už patřilo slovo dvojici Radim Roška (Worwan) a Pavla Slezáková (čarodějka). Ti nám představili historii i strukturu a fungování jednoho z nejznámějších studentských klubů v celé Evropě.
Po přednáškách CIPSu a Karierního centra ČVUT se dostal k mikrofonu prorektor pro studium a studentské záležitosti – doc. Ing. Josef Jettmar, CSc., který též přivítal všechny přítomné a popřál jim mnoho studijních i osobních úspěchů. Krátká větička zazněla i z úst Tomáše Zlocha, prezidenta Studentské unie ČVUT. Prezentační část byla zakončena velice atraktivním vystoupením break dance!

Čarodějka a Worwan odměnovali během prezentace správné odpovědi drobnými dárky, zdroj: Silicon Hill

Čarodějka a Worwan odměnovali během prezentace správné odpovědi drobnými dárky, zdroj: Silicon Hill

Po zhruba hodinovém úvodu se všichni rozprostřeli v prostorách menzy a měli možnost nahlédnout do stánků. Ty měly v režii projekty SH a kluby SU, které si připravily bohaté prezentace i nějaký ten dárek.
Netrvalo dlouho a celá akce se přesunula do budovy školicího centra. Zde už bylo připravené posezení a doprovodný program. Kdo nezaváhal a přišel, rozhodně nelitoval. Ještě několik minut osazenstvo bavil svými příběhy Martin, improvizovaná živá prezentace „Život na kolejích Strahov“ sklidila velký úsěch. Poté se už vyráželo na první prohlídky nočním Strahovem. Exkurze vedly do místního fotoatelieru, kde si zdejší umělci připravili výklad o focení a nejrůznějších nástrojích k tomu. Mnoho nováčků si též získala návštěva centrální serverovny nebo fitcentra.

U stánků projektů SH i klubů SU bylo plno, zdroj: Silicon Hill

U stánků projektů SH i klubů SU bylo plno, zdroj: Silicon Hill

Nejlepší ochlazení po náročných výpravách obstaralo točené pivo nebo kofola, a tak jen málokdo zůstal vyprahlý. Do pozdních hodin v sále zněla hudba a nebylo nikoho, kdo by nezapředl dlouhý rozhovor s budoucími spolužáky, kolegy a hlavně kamarády.
Děkujeme za strávení příjemného večera v ještě příjemnější společnosti. Velké díky též patří projektům a dalším službám studentů, které se akce zúčastnily. V neposlední řadě je třeba poděkovat Jiřímu Pečonkovi a Janu Mükschovi, kteří letošní akci organizovali!
Pro více fotografií z akce stačí navstívit fotoalbum klubu Silicon Hill.


Pavla Slezáková | 24. Září 2011 | Akce

Komentáře k článku

Kheyko 7.7.2015 10:22:
Excuse me, but I tried to email you regarding an issue on your wegbape but the given e-mail address didn't work. Is there another place I might get a hold of you?
Retta 11.7.2015 23:18:
An answer from an expert! Thanks for <a href="http://xtmrquwonge.com">countibtring.</a>

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI