KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Rozcvička se Strahováčkem

lajny při počítání účastníků, zdroj: Jan Müksch"

lajny při počítání účastníků, zdroj: Jan Müksch"

Druhá bloková hra ukázala, že body do celkového pořadí jsou na nejakčnějčích blocích ceněny zlatem a tak není divu, že 6.10. v 6h a 10minut bylo na „buzeráku“ v lajnách bloků připraveno k řádné ranní rozcvičce přes 500 obyvatel kolejí Strahov, což mnozí v tuto dobu považovali za zárak. Díky spolupráci se sponzory byla pro prvních 50 účastníků z každého bloku připravena müsli tyčinka fit pro ještě lepší začátek dne. Nutno dodat, že banány nám dovezl primat.cz.

Organizátoři celé akce dorazili do prostoru rozcvičky již pár minut po půl šesté, aby rozsvítili halogeny, nažhavili fotoaparáty i kamery, vymezili prostor pro účastníky a v neposlední řadě připravili sladkou odměnu v podobě tyčinek k jednotlivým stanovištím.
Bloky měly pro tuto disciplínu různé taktiky; například desítka nešla spát vůbec, čtyřka slíbila před rozbřeskem dopití zbytku sudu po infoschůzce, pětka jemně upozorňovala na nutnost přítomnosti na rozcvičce den předem ale skutečné tóny trubky se snad s úderem konce nočního klidu rozezněly pouze na bloku 3.

Strahováček obveseloval hospodářky, zdroj: Milan Havlík (Silicon Hill)

Strahováček obveseloval hospodářky, zdroj: Milan Havlík (Silicon Hill)

Po šesté se začali trousit první bodíkůchtiví aktivisté a i když to vypadalo, že blok 3 bude mít účast nulovou, pár okamžiků před zazněním signálu píšťalky se vyřídil z vchodu trojky dav, který svou početností zamíchal celkovým pořadím neskutečně! V prvních pár vteřinách proběhlo sčítání přítomných a pak už nebránilo nic tomu, aby Číža a Strahováček ukázali jak se správně pohybem naladit do nového dne.
Své bloky přišly podpořit v apartních oblečcích i některé hospodářky, jakpak by taky ne, vždyť jejich přítomnost byla ceněna celými pěti body! a z toho měl Strahováček velikou radost a tak se s elegantními dámami i fotil.
Když byli všichni rozhýbaní, mohli zájemci  pokračovat dále během na Ladronku a zpět.
Po rozednění nezbývalo než sesbírat z betonového prostoru mezi bloky krabice, označení řad, sbalit halogeny a vyrazit na povinnostmi všedního dne.
Neváhej se zúčastnit i dalších blokových her!

úklony v podání účastníků, zdroj: Milan Havlík (Silicon Hill)

úklony v podání účastníků, zdroj: Milan Havlík (Silicon Hill)


Pavla Slezáková | 15. Říjen 2011 | Blokové

Komentáře k článku

Puss 20.4.2016 03:24:
It's great to find an expert who can exalpin things so well
Deacon 20.4.2016 21:54:
Ho ho, who woluda thunk it, right? http://dtkgsnq.com [url=http://ofoejrfjh.com]ofoejrfjh[/url] [link=http://vgtllbthats.com]vgtllbthats[/link]
Cordelia 21.4.2016 04:50:
I much prefer <a href="http://ndjsfvo.com">inromfative</a> articles like this to that high brow literature.

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI