KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Hokejisté ČVUT ukázali, že mají lví srdce

Dne 9.11. se uskutečnil velký hokejový zápas mezi čtyřmi největšími univerzitami v Praze. Kromě naší školy se turnaje účastnila ještě Univerzita Karlova, Vysoká škola ekonomická a Česká zemědělská univerzita. V prvním zápase se utkaly ČZU a VŠE, která porazila první jmenovanou 8:2.

hokejisté, trenéři a organizační team SU ČVUT, zdroj: SU ČVUT (Dominik Majer)

hokejisté, trenéři a organizační team SU ČVUT, zdroj: SU ČVUT (Dominik Majer)

Druhý zápas poté patřil nám a Univerzitě Karlově. Z technických důvodů byl začátek zápasu odsunut až na 21. hodinu.  Náš tým nastoupil v následující sestavě:

Pavel Dvořák, Tomáš Babka, Karel Sodomka, Jiří Doskočil, Jiří Svoboda, Jakub Žoha, Pavel Dorňák, Lukáš Jeschke, Ondřej Slavík, Martin Novák, Robin Vodák, Matěj Malovický, Jakub Šnejdr, Jaroslav Budina, Jiří Čtveráček, Vít Abrahám, Martin Kiac, Petr Šícha, Martin Mazanec, Jan Štěpánek.

Na trenérském postu společně s Valjentem stáli ještě Spilk a bývalý kapitán Novák.

Radost po vstřelení branky, zdroj: SU ČVUT

Zápas začal kolem 21. hodiny a již po necelé minutě hry byl vyloučen student UK. Během druhé minuty vstřelilo ČVUT první gól a tak se zdálo, že má nakročeno k vítězství. Bohužel během další minuty UK vyrovnalo a následně vstřelila další 3 góly navíc. Zdálo se, že je vše ztraceno, ale lvům z ČVUT nechybělo bojovné srdce a tak následně vstřelili gól, který snížil náskok UK. Obě univerzity pak střídavě dávaly góly, až skončily na konečném výsledku 7:4 pro univerzitu Karlovu.

Studenty a fanoušky ČVUT výsledek trochu zklamal, ale přesto byli pyšní na svůj tým, který se nevzdal a dravě bojoval až do úplného konce.  Děkujeme tedy týmu ČVUT, který jako lev bojoval až do posledních vteřin utkání. Snažil se svým fanouškům získat to, co si zasloužili – tedy vítězství. To se bohužel nepovedlo, ale kdo ví, co bude příště… Lvi z ČVUT se nikdy nevzdávají a za rok si brousí zuby na úspěšné finále v březnu 2012, kdy to natře teamu ČZU!

Více fotek zde. Přidejte se do početné fanouškovské základny hokejistů ČVUT!

fanoušci ČVUT vítají své hokejisty na ledě, zdroj: SU ČVUT


| 19. Listopad 2011 | Akce

Komentáře k článku

Istituto 25.6.2013 05:43:
Jakubovi S.:Předpokle1de1m, že už ne1m sem nade1le nepřispějete Trychtfdři, ale doufe1m a věředm, že ne1m sem časem přispějete zase něčedm jinfdm, stejně tak zajedmavfdm, ze světa poesie a liretatury.Pro mě se svět poesie a liretatury děled na zajedme1 a nezajedme1 a na ledbed či neledbed. Asi ještě rozezne1m něco nadějne9ho a hezke9ho od pouhe9 komerce, ale tedm to končed. Proto se necedtedm povolanfdm do takovfdch debat předliš zasahovat. Na druhe9 straně ale re1d pozoruji a přihledžedm, když se do toho pusted lide9 znaled, jako informace, Jakub S a žibřid. Mysledm, že i STK se Šamanem majed co podotknout.
Lillian 27.6.2013 07:49:
Jakube,je1 jsem našla na českfdch web stre1nke1ch, že překladů Trychtfdřů do češtiny je 27 od 25 překladatelů.Dokonce jsem našla stať, kde některe9 z nich porovne1vali.A pak stať o hortisii kaligramu.Jestli se mi je podařed znovu najedt - nevedm, jestli jsem si je zaznamenala - pošlu Ve1m odkazy.V Ite1lii Morgensterna znajed jen germanisti a ti, co se zabfdvajed evropskou litere1rned avantgardou. A ani ti všechni ne. V hortisii evropske9 litere1rned avantgardy Benjamina Gorielyho o něm nened zmednky.Teď se pokuste přeložit Zpěv že1by.

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI