KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

SNT 2019 -- Bratislava

Letošní ročník setkání studentských klubů s podobným hlavním zaměřením jako má ten náš (správa počítačové sítě) proběhl v hlavním městě našich východních sousedů -- Bratislavě. Pořadatelem byl klub Ynet, který primárně působí na kolejích Mladosť STU. Akce samotná nicméně probíhala na kolejích Mladá Garda poblíž centra.

Do Bratislavy se sjelo dohromady 14 klubů. Nejvíce jich bylo z Německa, které zastupovaly kluby z 9 měst. Slovensko reprezentovaly kluby 3, z Čech jsme se představili my a další klub Studentské unie ČVUT -- Sincoolka -- a z Francie dorazili zástupci z FedeRez.

Náš klub se akce zúčastnil již potřetí, loňský ročník jsme dokonce pořádali u nás na Strahově. Byli jsme velmi zvědaví, co si pro nás loňský nováček připravil, a můžeme říci, že nás velmi mile překvapil.

Program byl velmi nabitý, během přednášek jsme se dozvěděli, co naši přátelé dělali během uplnulého roku, vyslechli technické novinky i nabyté zkušenosti při provozování bezdrátové sítě. Zúčastnili jsme se exkurzí na Slovenskou akademii věd, dominantu hlavního města -- Bratislavský hrad -- i koleje Mladosť.

Touhu pořádat příští ročník projevila francouzská organizace FedeRez, takže se pomalu těšíme na sklenku vína a žabí speciality.



Jakub Rubáš | 28. Listopad 2019 | Ostatní

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI