KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

InstallFest 2015

IntallFest 2015 je za námi. Letošní ročník se vracel zpátky ke kořenům, jako u původních InstallFestů zde bylo hodně praktických ukázek. Dvě stovky návštěvníků si mohly vybrat z 28 přednášek (ve dvou různých trackách) a z 9 workshopů. Výběr přednášek byl opravdu široký asi nejširší za celou historii akce.

   

Pro ty, co nemohli dorazit osobně, byl nachystán stream z obou tracků od AVC.SH a také fotoreportáž na root.cz. Celý záznam byl již den po konferenci k dispozici na YouTube a to dokonce ve 4K kvalitě. Po týdnu od vystavení měla videa již stovky zhlédnutí. Během celé akce byla funkční twitter wall, kde 45 účastníků napsalo 120 unikátních tweetů.



Celá akce se jako vždy konala ve školícím centru klubu Silicon Hill. V jedné z místností se mohli návštevníci podívat do strahovské bastlírny, známé též jako MacGyver. Bastlíři měřili teplotu nejen ve všech přednáškových sálech, ale přímo i na lahvích s pitím v jejich speciální lednici.

   

Za celý víkend se na InstallFestu vystřídalo cca 270 lidí a na web konference, kde byl přístupný stream, bylo cca 3000 přístupů od 1400 uživatelů.



Pokud vám unikl InstallFest nezoufejte můžete mrknout na záznam nebo dorazit začátkem června na CryptoFest a RetroFest.



Autor článku: Petr Hodač

Adam Hořčica | 8. Duben 2015 | Akce

Připojená fotogalerie

Thumb__mg_4947_1
InstallFest 2015

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI