KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Halloween na Hvězdě

V poslední době se i v České republice stává tradicí, že se večery 31. října nesou ve znamení Halloweenu, svátku záhrobí, strašidel a všemožných morbidních výjevů. Už v podvečer jste tak mohli v pražských ulicích potkávat lidi v nejrůznějších převlecích, čarodějnicemi počínaje a oživlými mrtvolami konče. Většina z nich pak vyrazila na koledu do některého z klubů, aby oslavili spolu s ostatními Halloween. Ani my jsme nezůstali sedět doma a věřím, že všichni ti, kteří se rozhodli zavítat ve středu do klubu Hvězda, mi dají za pravdu, že to v žádném případě nebyl špatně strávený čas...

Uznávám, že nalezení zmíněného klubu se neobešlo bez jistých problémů a fronta, která se na začátku večera táhla od vstupu až na parkoviště, rovněž nepůsobila příliš pozitivně. Všechny obavy ale zmizely ve chvíli, kdy nás pořadatelé začali vpouštět dovnitř. Hned u dveří nás přivítalo monstrózní zakrvácené prostěradlo - ostatně výzdoba celého klubu byla zajímavě řešená a musím uznat, že přítmí a stěny, které zdobily dýně s ďábelským ksichtem, jen dokreslovaly příjemně strašidelnou atmosféru, která na nás dýchala snad na každém našem kroku. Vše ještě umocňovala přítomnost monstrózních monster - kostlivců, upírů, pirátů, nájemných vrahů, duchů a spousty dalších. Bylo na místě uspořádat anketu o nejlepší masku večera! Letošní ročník tak nejvíce zaujala maska "Nemrtvá". U mě osobně to ale jednoznačně vyhrál člověk, který přišel na večírek v  nenápadných šatech s obrovskou dýní na krku... Dýňosaurus jeden!

Nutno podotknout, že nápaditost a originalita, s jakou pořadatelé k celé akci přistupovali, se dávala zúčastněným na odiv téměř všude a po celý večer. Většina návštěvníků jistě ocenila prvních dvě stě piv zdarma, želé panáky, které v průběhu večera roznášely krásné hostesky, či například soutěže typu, kdo vypije nejrychleji půllitr piva brčkem a podobně. Příjemně překvapil i DJ, který již od začátku večera pouštěl mixáž všeho, co našel pod pultem nebo u babičky na půdě - od skupiny Queen, Aqua přes Šmouly a mixu slavných hitů z Pomády až po Scooter, Lady Gaga nebo Katy Perry - na své si tak mohl přijít skutečně úplně každý.

Co dodat? Letošní Halloweenská párty na Hvězdě byla rozhodně povedená a není pochyb o tom, že si to všichni zúčastnění královsky užili. Nezbývá než poděkovat Všem těm, co si ve středu večer udělali čas a dorazili na Hvězdu, pomohli tam vytvořit úžasnou atmosféru a oslavili spolu se Silicon Hillem Haloween vskutku velkolepým způsobem.

Už teď jsem zvědavý na příští ročník a těším se na další skvělou SH akci!

Za PR TEAM klubu Silicon Hill

Michal Malý


| 5. Listopad 2012 | Akce

Připojená fotogalerie

Thumb___cover
Halloween na Hvězdě 31.10. 2012

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI