KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

SH JOBS - najdi místo v klubu, práci nebo doučování


Rozjeli jsme nový web zaměřený na práci v klubu i mimo něj, brigády a další vyžití. Pomůže Ti najít místo v klubu, sehnat práci, doučování i pomocníka na malování pokoje.

Sháníš zkušenosti, hledáš práci, brigádu, jiné aktivní vyžití nebo pomoc? Navštiv náš nový web Silicon Hill Jobs cílený přímo na Tebe! Na speciální webu jobs.sh.cvut.cz můžeš najít zajímavou práci v oboru. Sbíráme nabídky od současných i bývalých členů klubu i externích partnerů. Stejně tak i ty můžeš přidávat nabídky práce.

Kromě toho na stránkách najdeš volné pozice v klubu Silicon Hill. Jestli chceš pomoci rozvoji klubu, zvedat úroveň života na Strahově, nebo se zkrátka jen něco přiučit, snadno zjistíš, která sekce po Tobě právě teď prahne nejvíc. Tím se ale nenech omezovat - klub tě uvítá kdekoli.

Třetí okruh informací, které z webu můžeš vytěžit, se týká studentské výpomoci. Přidávej a hledej nabídky i poptávky pomoci v rámci Strahova. Můžeš zkusit sehnat stěhováka, odvoz, pomocníka při malování pokoje, nebo třeba nabídnout doučování.

Sleduj jobs.sh.cvut.cz, sháněj a poptávej nebo hledej nabídku přímo pro tebe.


Olga Kořánková | 5. Duben 2014 | Klub

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI