KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

6. Bloková hra - STRAHOVÁČKŮV POKLAD

V pořadí šestá bloková hra v tomto semestru se odehrála 4.12.2012 ve Strahovském bazénu a byla mokřejší než všechny ostatní.

Strahováček tentokrát přivezl soutěžícím klíče od pokladu, ale cestou po vodě se mu převrátila loď a ztratil klíče od všech truhel. 

Kdo chtěl vyhrát, musel se namočit, a to pořádně. Každý tým měl svoji truhlu s pokladem zamklou pěti zámky a musel v hloubce hledat klíče označené barvou svého bloku. Aby to ale nebylo tak jednoduché (což ani takto nebylo), klíčů stejné barvy bylo čtyřnásobně více, než bylo skutečně potřeba.

  1. místo               blok 5
  2. místo               blok 9
  3. místo               blok 2
  4. místo               blok 11
  5. místo               blok 3
  6. místo               blok 10
  7. místo               blok 7
  8. místo               blok 6
  9. místo               -
  10. místo               -          

Nezúčastni se: blok 8 a blok 4

Vyčerpávající úkol nakonec stihl splnit nejrychleji blok 5, čímž se v celkovém pořadí posunul na čtvrté místo. Na prvním místě se stále drží blok 2. Tentokrát se ale odměny dostalo pro všechny týmy, truhly totiž nebyly prázdné. Radost ze zlatých penízků byla nakonec zmírněna, když se zjistilo, že jsou čokoládové. Ale ani tím si účastníci nenechali zkazit náladu (i když to způsobilo pár úspěšných pokusů vykoupat organizátory) a ještě dlouho po skončení hráli v bazénu vodní basketbal.

Do ukončení blokových her pro tento semestr nás čeká už jen bonusová hra. Kde a kdy bude se zeptejte soutěžících ze svého bloku, kteří za každou účast ve hře dostávali indície právě o této hře. A pokud nějakou náhodou nemáte, nezoufejte. Konkrétní indícii můžete získat i tak, a to za ztrátu 8 minut na startu. Více na wiki.

Petr Kaštánek | 6. Prosinec 2012 | Blokové hry

Připojená fotogalerie

Thumb_strahovackuvpoklad09
2012 - Blokové hry ZS - Strahováčkův poklad

Komentáře k článku

Jean 26.1.2013 09:55:
the girls had the best time.@ Brittney, this is perfect for a 2 year old. @ Erin, hope you all had fun.@ Danielia, Kids and paint = fun.@ Nat's Knapsack, thank you for flioowlng.@ Holly, good times were had by all.@ Oh how happy we are, thanks for the kind words. @ Tamika, I think this would work really well with Legos. @ Catherine, I bet your daughter will love it!@ Ruby Jean, I love Sew Crafty Tuesday.@ A Gracious Home, Have fun painting with your granddaughter.@ JDaniel4's Mom, Let me know if you try it.@ Vanessa, I predict the kids will love it. :-)@ Maggy, Thanks for coming by.@ Cameron, I love adding some new ideas to my painting too.@ Daffy's Dream, Try it with legos too.@ Carrie, thanks for visiting Mess For Less.@ Amy, so happy to see you stopped by.@ Tutus and Tea Parties, thanks for the visit!@ Morgan, THANK YOU!@ Lou, we adore printmaking and love finding new ways to do it.@ Mom and Kiddo, we have fun with the mess.@ Eddie, this is a great cold weather activity.@ MiaB, So good to see you here.@ Wendy, I am flioowlng you now as well.
hhrhtqdbxr 28.1.2013 06:17:
LtmDcm , [url=http://rcpecjywrxfy.com/]rcpecjywrxfy[/url], [link=http://nnzrgjelbugo.com/]nnzrgjelbugo[/link], http://znbgoehggili.com/

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI