KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Obyvatelé bloku 7 jsou pobouřeni, jejich kandidát na post zástupce bloku byl vyřazen z voleb!

Nejčtenější přísun občasných informací,
které jsou většinou možná pravdivé.

V posledních dnech cloumá našim siliconovým kopečkem další aféra, tentokráte ve věci nejvyššího významu - voleb do představenstva klubu Silicon Hill. Mezi kandidáty na post zástupce bloku 7 se objevil dlouholetý obyvatel bloku - Kocour. Jeho bleskurychlé vyřazení z voleb vyvolává neobvyklé nevole mezi obyvateli sedmičky. Podle vyjádření volební komise je však kandidátka Kocoura neplatná, neboť dle slov předsedy volební komise: „...podmínkou je i stvrzení kandidatury vlastnoručním podpisem kandidáta.“ FlaSH tak po odtajnění projektu SGSH objevuje další skandál v klubu Silicon Hill!

Kocour - kandidát bloku 7 Aktuální informace z bloku 7 naznačují, že za neúspěšnou kandidaturou Kocoura (na obrázku vpravo) je současný zástupce Vavřa, se kterým kromě běžných slovních potyček občas dochází i k fyzickému násilí a výhružkami likvidací na vrub kandidáta Kocoura. Nikdo si však nepřeje být jmenován - což samo o sobě naznačuje jak „přátelská“ atmosféra panuje v současné době na bloku 7.

Viděl jsem ty dva na vrátnici - Kocour naježený jak dikobraz a Vavřa s prokousnutou rukou od krve na něj řval: počkej na Mikuláše, selžou mi vidle, ty parchante!“ komentuje vyhrocenou situaci na bloku 7 náhodný kolemjdoucí.

Že nešlo o první potyčku, dokládají i další svědectví. Atmosféra houstne a rozděluje blok na dva tábory - Bratrstvo kočičí pracky a radikálně konzervativní frakci AFS (Anti Felis Silvestris). Nejhorší situace je na pokoji 203 - Vavřa a Koláč (volební manažer Kocoura) - do té doby parťáci jako Vinetou a Old-Shatterhand si nyní stříhají síťové kabely a navzájem vyhazují pojistky. Situace dokonce zašla až tak daleko, že se začíná mluvit o totální deportaci z klubu Silicon Hill (dříve označováno jako Olympiáda).

Všudypřítomný FlaSH vám exkluzivně zprostředkovává tajnou výměnu názorů mezi dvěma výše jmenovanými:

Vavřa: „S magorem, co volí Kocoura, bydlet nebudu. Běžte si s těma kočičárnama na blok 10, tam je krys přehršel!“ a s novými vidlemi od Fiskars uniká za dveře serverovny s tím že musí „doladit“ čtvrteční akci Mikuláš. Koláč: „S blbcem, který nepozná kvalitního kandidáta, bydlet rozhodně nebudu!

Ze zatím nezjištěných důvodů se proti kocourovi staví i předseda klubu, který byl jedním z iniciátorů odstranění Kocoura z voleb s tím, že se nejedná o člena klubu, jelikož nemá podepsaný registrační formulář ani vytvořený účet v systému IS. Jen těžko lze však věřit člověku, který má klíč od skříně s uskladněnými registračními formuláři a zároveň superroot účet v ISu. Jsou volby zmanipulované?

V nepřímých souvislostech si můžeme povšimnout taky spojitosti předsedy volební komise s nejmenovaným webovým obchodem, kde již teď dotyčný avizuje nové prostředky pro hubení krys. Tyto volby jsou patrně opravdu zmanipulovány z míst nejvyšších!

Podle rčení „Vox populi, vox Dei“ se FlaSH rozhodl udělat objektivní průzkum na bloku 7:

Přijde mi to opravdu komické, když na prezidenta ČR může kandidovat Avatar nebo Japonec a do představenstva SH nemůže ani Kocour. V minulých volbách ze zvířecí říše kandidoval například Bobřík a to bylo v pořádku. Chceme spravedlnost a rovnoprávnost!

(Aneta, 21 let, prsa č. 4, studentka Architektury)

Když kandidoval Koláč, tak to nikomu nevadilo. Najednou kandiduje Kocour a všichni se předhánějí v tom, jak ho z voleb vyšachovat. Je to hnus.

(Bohuslav, 24 let, Notebook Lenovo X201, student FEL)

Někdo tu evidentně zasekl silného kandidáta. 24 hodin po zveřejnění kandidátky měl kocour ve FB skupině bloku asi 45 like a jediný, kdo protestoval, byl opět Vavřa.

(Petruše, 65 let, prsa v dezolátním stavu, věčná studentka a zaměstnankyně ČVUT)

Nebudu se dívat na toto bezpráví! Podle Mezinárodní úmluvy o odstranění všech forem rasové diskriminace mají kočky své volební právo stejně tak, jako lidé. Naši strahovští “zákonodárci” se opět předvedli. Svrhněme představenstvo!

(anonymní vůdce Bratrstva kočičí pracky, 32 let, Notebook ASUS eee, bývalý student FEL ČVUT)

K situaci se vyjádřila i řada odborníků

Mezi nimi je například znalec politických poměrů v klubu Silicon Hill, Fosfor: „Pokud vezmeme v potaz účast v předchozích volbách, může počet Like v sociálních sítích, jakožto počet potenciálních voličů kandidáta Kocoura, znamenat jeho okamžité vítězství ve volbách na zástupce bloku 7. Pokud bychom nechali volbám volný průběh, mohl by pan Kocour zvítězit s historicky největším počtem hlasů.

Redakci FlaSHe velmi překvapila rychlá reakce ze strany odborníků na práva zvířat - Zdeňka Srstky a Marty Kubišové „Hóóódná kočička má jakožto kandidát skvělé předpoklady. Vidité jak se lísá, umí se velmi lehce vetřít do přízně ostatních, zná perfektně strahovské podsvětí, odstraní na počkání každou krysu, a kdo z kandidátů může říct, že pokud své sliby nesplní v tomto životě, splní je jistě v životě dalším?

A co na to kandidát osobně?

Verner Von Katze Kocour sice nic neříká, ale je celou situací velmi znepokojený. Chodí kolem skleněných dveří jako tygr v kleci a prská po obyvatelích bloku. Také bylo patrné, že před podáním kandidatury opouštěl velmi často místo své teplé kanceláře u vrátnice a odcházel do hlubin bloku 7, aby prozkoumal, v jakém stavu jsou jednotlivé záležitosti na bloku. To jen potvrzuje zodpovědný přístup kocoura k volbám a případné funkci. Nyní zvažuje přenechat prošetření celé věci jeho strýci Vernerovi Von Katze (na obrázku vlevo), který situaci vyřídí „Eins-Zwei“!
Sám plánuje restriktivní opatření, jako například odmítnutí chytání krys na bloku 7 - čeká nás tak speciální příplatek ke kolejnému (deratizační poplatek - tzv. „krysné“)?

-CML-


CML | 5. Prosinec 2012 | FlaSH

Komentáře k článku

Vašík 5.12.2012 20:50:
:D LOL Další legendární FLASHovej článek :D
petaa 5.12.2012 21:34:
echt pecka! :D
Vavře 6.12.2012 18:03:
Chmp!
Agustina 14.3.2013 10:22:
Nehe1zedm bez rozmyslu slovy po ledcih:Nene, je1 tě nemanipuluju do ničeho je1 si de1ve1m zatraceně pozor viz v formulace "tvůj styl vyznedve1 někdy trochu " (nepedšu TY, ale styl, nepedšu JSI, ale vyznedve1, nepedšu POŘc1D, ale někdy a pedšu TROCHU, nic absolutnedho). De1l "třeba to mysledš" tak a tak (protože nevedm, neche1ve1m to jako jednu z možnosted, protože co si mysledš ty, nikdo z ostatnedch vědět nemůže), pak pedšu předklad věty jedne9 tvojed věty, nevztahuju to na tvoji osobu jako celek, je to jen jeden z mnoha aspektů tebe. Zdůrazňuju, že popisuji možne9 hledisko čtene1ře tj. znovu to nepodsouve1m jako tvoje stanovisko, ale jen tomu de1ve1m faroveň dojmu na MOJcd straně, neředke1m, že je to nějake1 tvoje kledčove1 vlastnost. A to je rozdedl mezi ne1ma.

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI