KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Sportovci na Strahově

Sekce PR klubu pomalu rozjíždí svůj nový projekt „Sportovci na Strahově“. První vlaštovkou byla podpora dvou sportovních teamů ve středu 13. května 2009, kdy byl vyhlášen rektorský den. Své reprezentanty vyslal Silicon Hill do boje ve dvou sportech.

Přímo na čtyřech hřištích mezi bloky reprezentovali ve fotbale klub borci s černými triky. A ne tak ledajakými – o tom, že správný dres má být opatřen číslem svědčí reprezentační fotografie. Fotbalisté teamu složeného z představenstva a centrály SH se snažili podat maximální výkon, ale nebyli sehraní, proto na trénované borce převážně ze strahovské ligy byli krátcí. Ani přes vstřelené góly se jim nepodařilo probojovat se z první základní skupiny. Reprezentanti alespoň posílili teamového ducha a odnesli si dobrý pocit z pěkně stráveného dne.

Strahovská TIME OUT ARENA a přilehlá hřiště patřila v tentýž den beachvolejbalovým dvojicím. Trika Silicon hill na sebe oblékly Světlana Vachtová a Lucie Kopicová. Do soutěže bylo přihlášeno šest párů slečen, které měřily své síly na vnitřních hřištích. Hrálo se systémem „každý s každým“ na dva vítězné sety. O tom, že teamy byly vyrovnané, vypovídá i fakt, že v zápasech o první tři příčky rozhodovaly až tie-breaky končící minimálním rozdílem dvou bodů, kdy se bojovalo skutečně o každý míč.

„Moc jsem si to užila, ostatně jako vždy,“ komentovala beach turnaj Světlana Vachtová. Náš ženský team skončil na třetím místě a po domluvě s druhou dvojicí se kvalifikoval na akademické hry do Plzně. Nezbývá nám, než slečnám popřát hodně sportovního štěstí a 15.- 16. června jim držet pěsti! Podporovaní sportovci, i když neobsadili první místa, si ponechali klubová trika a dostali od klubu balíček s ovocem, minerálkou a müssli tyčinkou. Vzhledem k tomu, že původní záměr projektu „Sportovci na Strahově“ se začíná naplňovat, mohou se členové klubu Silicon Hill těšit na podobné akce pro podporu jejich sportovního vyžití.

Pavla Slezáková


Pavla Slezáková | 16. Červen 2009 | Akce

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI