KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Nápis

LogoUkázkou, že klub Silicon Hill nespí ani během letních prázdnin byla víkendová akce na projektu „Nápis“. S nápadem využít asfaltovou plochu mezi bloky po vzoru klubu Pod-O-lee přišel Pavel Mlýnek již v červnu před schvalováním financí na další semestr. Návrh byl představenstvem s nadšením přijat a tak nezbývalo, než se pustit do práce. Nejdříve bylo třeba rozmyslet rozměry, pak propočítat spotřebu barvy a to nejdůležitější – sehnat lidi.

Nejnáročnějšího úkolu narýsování nápisu přesně dle klubového loga se ujal Pierre Stružka. Na základě mailové korespondence byly vyladěny drobné nepřenosti a on pak mohl ze střechy koleje řídit samotnou realizaci. Nápis vznikal během posledního srpnového víkendu. Nejdříve bylo třeba vyčistit plochu a křídami načrtnout základní síť, do které byly následně vypsány kontury všech písmen. Jakmile byl nápis takto připraven, mohlo se začít vybarvovat.

Při všech pracech pomáhali také Dalibor Fanta, Jiří Chaloupka, Alejandro Marquez, Martin Červenka, Jan Laška, Radek Beňo, Adéla Chrastinová, David Holý, Dr. Ing. Jaroslav Kuba, Ph. Všem děkujeme za spolupráci! Akce byla zaštíněna předsedou klubu, Jiřím Dostálem, který pro akci zajistil společně s Martinem Chloupkem občerstvení. K nápisu chybí ještě domalovat logo. Tohoto úkolu by se měli výhledově zhostit aktivní členové výtvarného kroužku.

Doufejme, ze ortofotomapy přístupné na internetu budou brzo aktualizovány a klub Silicon Hill bude k nepřehlédnutí i zde!

Pavla Slezáková


Pavla Slezáková | 7. Říjen 2009 | Klub

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI