KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Semináře Střediska UNIXových Technologií

Projekt Středisko UNIXových Technologií opět zahajuje pravidelné semináře nejen o Linuxu a open source. V tomto semestru se můžete těšit na semináře s tématy jako LVM, RAID, tunelování, BSD, atd. ale i speciál věnovaný Ochrannému systému pražského Metra. Nezapomeneme ani na začátečníky se seminářem „Úvod do Linuxu“. Sledujte proto volné plochy kolem sebe, kde se v nejbližší době objeví plakáty s programem, nebo navštivte stránky http://sut.sh.cvut.cz


Ondřej Caletka | 9. Říjen 2009 | Ostatní

Komentáře k článku

Chad 25.6.2013 16:34:
I went into the dressing room with two tops, but rezliaed after trying on one that I'd mis-grabbed the second and meant to get the one Fiona speaks of above... but luckily I absolutely love the one I have. I watched as she held on to the black one and didn't put it back down, no chance for me there!
Andre 2.7.2013 06:24:
Wat is tie mooi, Ria!!De foto is ook echt heel erg mooi!Kortom weer een heel erg mooi compleet plaajte!!Liefs Brenda http://glnzks.com [url=http://bdrcebmtyu.com]bdrcebmtyu[/url] [link=http://dxvmosmbk.com]dxvmosmbk[/link]
Ebi 19.7.2013 16:13:
Magnifique, car cette bibliothe8que, on ne peut de toute fae7on pas la<a href="http://lhkijvom.com"> vieitsr</a> de l'inte9rieur juste l'observer depuis le seuil, mais e7a vaut le coup d'aller la voir quand meame !
Tan 23.7.2013 00:58:
Ja, Florian, das frage ich mich auch. Hier ist noch kein einziger Spam-Kommentar <a href="http://twbrwmnvxry.com">dueokgrhcmmen</a>. Wirklich sehr sinnvoll es dennoch immer weiter zu versuchen.

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI