KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

STRAHOV OPEN AIR 2009

Koncem září, kdy si ještě většina z nás dovolila vyrazit při odpoledním slunci na vycházku po Petříně jen v tílku, málokdo mohl očekávat, že v polovině října už rád vytáhne zimní bundu. Letos tomu tak skutečně bylo a festival Strahov Open Air se konal v mrazivém podání.

Ačkoli šla pára od pusy i moderátorům Zdeňku Horákovi a Luďkovi Vokáčovi,  před pódiem se shromáždilo přes šest tisíc návštěvníků.

V prostoru mezi bloky v areálu strahovských kolejí, na tzv.“buzerplace“, vyrostly jako obvykle stánky s chmelovým nektarem, pro zahřátí se podávaly nápoje s názvem „Strahováček“ a „Kolejáček“, ale dalo se koupit také něco pro doplnění figury.

Nebe nad Strahovem vypadalo odpoledne všelijak, ale nakonec se k úlevě organizátorů nerozpršelo, a odpoledne se mohly kapely na pódiu již střídat jedna za druhou. Žádný z vystupujících hudebníků neměl svou roli jednoduchou, protože všudypřítomný chlad nedovoloval zrovna snadné hraní. Rozhýbat prsty však nakonec pomohly přímo na pódiu teplomety a v zákulisí dobrá nálada. Potlesk diváků sklidily kapely Red One, Tleskač, Xindl X, Cocotte Minute, Banjo band Ivana Mládka, The Prostitutes a The Chancers.

Díky nepřízni počasí musely být s ohledem na zdraví účastníků zrušeny doplňkové sportovní akce jako je volejbal, fotbal či zápasy v bahně, ale nezoufejte, protože sportovní klání budou klubem Silicon Hill uspořádána jistě ke konci letního semestru v rámci akce SHOW.

Na závěr patří velké poděkování centrále SU ČVUT v čele ze Zdeňkem Horákem i všem sponzorům za uspořádání akce. Věříme, že na na tuto milou tradici nebude zapomenuto ani na začátku příštího akademického roku.


Pavla Slezáková | 15. Listopad 2009 | Akce

Komentáře k článku

Maria 25.6.2013 16:18:
I don't mind corrections (thanks), but loonikg back on your comments the only time you ever write is to nitpick! FWIW, I should have dropped the e2€˜thee2€™; the e2€˜On thee2€™ is quite quite commonly dropped and is dropped in the abstract I linked to.
Nek 2.7.2013 23:20:
Josh and Lindsey, WOW!!! I was there last summer and your<a href="http://bgerrimthwy.com"> phtoos</a> bring back wonderful memories Have some of the same shots. Did not however, check out the bars You look as though you were having a good time. Best hot dog I have ever had was in the town square at a little stand. Went to an organ concert in the church there on the square also. Beautiful city and reasonably priced. You walk forever but wonderful sights and stores. Thought the Jewish quarter was fascinating. I'm checking my journal and our next stop was Auschwitz. Don't know if you're planning on going but it is an important opportunity and will have a profound affect on you.Safe travels. Love the<a href="http://bgerrimthwy.com"> phtoos</a> and your comments. Thanks.

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI