KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Výsledky ankety

V prosinci jste měli Vy, naši čtenáři, možnost vyjádřit se k mailifu. Děkujeme všem, kteří  jste hlasovali a především těm, kteří nám zaslali své připomínky. 80% podpora nás příjemně překvapila. Na vaše dotazy odpovídají přímo členové PR skupinky.

Anketka tedy dopadla s tímto výsledkem:

Líbí se mi … 82 % (73 hlasů)
Nelíbí se mi … 13.5 % (12 hlasů)
Není špatné (napiš) … 4.5 % (4 hlasů)

Vaše dotazy

Kdyby se zobrazovalo správně. Mám operu a mail špatně zobrazuje diakritiku. Jak by řekl kdekdo: Kódování!

Adam Hořčica (webmaster): Podíval jsem se na mailinfo v Opeře (v jejich mail klientovi) a vypadá normálně. Možná je chyba na straně přijímače.

Pokud máte problémy s diakritikou v mailu, můžete si přečíst on-line podobu mailinfa, které najdete vždy na adrese http://pr.siliconhill.cz/mailinfo/měsícrok/ (např. …/prosinec2009/). Odkaz  na něj  je vždy uveden hned na začátku e-mailu. Pokud narazíte na problémy s diakritikou, napište mi na a.horcica@sh.cvut.cz, do dalšího mailinfa se s tím pokusím něco udělat.

Lepší stylizaci. Místy se to rozpadá. A taky info o tom co se děje v klubu (ve vedení a tak)“

Adam Hořčica: Co se týče stylu, tak delší dobu (abych řekl pravdu, tak už od 2. mailinfa) mam v plánu menší facelift, snad se dočkáte v novém semestru.
Pavla Slezáková (redaktorka): aktuální (zatím neschválené zápisy představenstvem) jsou vyvěšovány v co nejkratším možném odstupu po skončení schůze představentva na http://support.siliconhill.cz/zapisy/last/. Co se týče ostatních informací, není v mých časových možnostech vše stíhat, bohužel. Nicméně na únorovém mailinfu již bude spolupracovat naše nová redaktorka, tak snad bude v našich silách zajistit větší informovanost a být u všeho.

info/novinky z aktivnich projektu“

Pavla Slezáková: bohužel tohle závisí na vedoucích daných projektů a sekcí v klubu. Vždy do desátého každého měsíce mají lhůtu, kdy mi posílají novinky a já je zapracuji hormadně do mailinfa. Díky zkouškovému a nedávným vánočním svátkům je v klubu trochu „mrtvo“, proto je dost možné, že v oblasti, o kterou se zajímáš, se nic nového za měsíční odstup mailinfa neudálo. Spíš bych ti poradila, aby ses obrátil na vedoucího daného projektu. Každý aktivní projekt totiž má za povinnost mít webové stránky, kde jistě najdeš i kontakt.

…,kdyby se to dalo vypnout. Takhle je to spam a uz dlouho premyslim, jestli ten klubovy mejl ma nejaky smysl nez na spam.

Adam Horčica:  Můžeme přidat na konec každého mailinfa odkaz typu „nepřeji si dostávat mailinfo“. Po kliknutí se zobrazí stránka, kde zadá mail. Při rozesílání pak tyhle maily vyškrtneme ze seznamu. Technicky to není problém, spíš jestli něco takového umožnit (viz dále)?

Pavla Slezáková: jednou z povinností člena klubu Silicon Hill je čtení emailu. Zasíláním mailinfa se snažíme členům klubu zjednodušit informovanost o dění na strahovském kopci.


Pavla Slezáková | 14. Leden 2010 | Ostatní

Komentáře k článku

Rajat 14.11.2015 14:35:
I couldn't see you. Where the deuce did they hide you? I can't untansderd alternative people. Why they have to ride bikes between the people especilly the cildrens? best offer: aer proaspata e mai scumpe cu 2 lei(sorry no native speaker)Greetz Ralf PS.: I will buy out all those air resouces, just have some reserves for bad times.
Cosmin 20.11.2015 04:35:
Isn't Prague the best? I'm glad you liked it, I completly &<a href="http://rglooncm.com"> pamrenently</a> fell in love with it when I was there. And I just stayed for a few days, so I'm just looking for an excuse to go back ;)
Veroxian 24.11.2015 06:42:
aaa, pai doar atat ai citti de el?lasa Amintirile, citeste O sctura istorie a romanilor povestita celor tineri , e isotrie asa cum n-ai gasit in niciun manual :) http://nqtnuxagprs.com [url=http://yjfoewwuhb.com]yjfoewwuhb[/url] [link=http://bicdrfdsbw.com]bicdrfdsbw[/link]

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI