KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

InstallFest 2010 – pozvánka

tucnakVíkendový seminář věnovaný možnostem současných open source technologií se letos koná 6. – 7. března 2010 ve školicím centru v areálu strahovských kolejí v Praze. Hlavním pořadatelem je již tradičně klub Silicon Hill.
Pořadatelé vycházeli při sestavování programu z výsledků ankety loňského ročníku a tak se snažili programem vyhovět co nejvíce přáním návštěvníků, hlavním tématem bude „Sítě a bezpečnost“.

Pro úplné začátečníky bude připraveno motivační demo, kde bude ukázáno, jak lze systém nastavit potřebám uživatele. Plynule navazující workshop pomůže zájemcům k tomu, aby si na virtuálních strojích sami nainstalovali GNU/Linux a s pomocí lektora se naučili základní práci se systémem.

Ani náročnější návštěvníci nepřijdou zkrátka, jistě je potěší přednáška o SELinuxu, bude jim představeno pokročilé síťové nastavení a dozvědí se, jak naprogramovat síťovou aplikaci.

„Jedna z přednášek bude například i o tom, jak  jsou naše data chráněna pomocí kryptografie“, doplňuje Radim Roška, jeden z pořadatelů.

if-logo

Workshopy společně s přednáškami budou probíhat od 9 do 17 h, po oba dva dny. Samozřejmostí bude doplnění programu o tématické soutěže. Věříme, že se InstallFestu 2010 dostane přinejmenším stejného ohlasu jako ročníku předchozímu. Více informací i předběžný program  naleznete na webových stránkách IntallFestu. Všichni zájemci jsou srdečně zváni!

napsali: Radim Roška a Pavla Slezáková


Pavla Slezáková | 9. Únor 2010 | Akce

Komentáře k článku

Nikki 7.7.2015 01:37:
Thanks for the great info dog I owe you biygitg.
Awal 14.7.2015 13:12:
Dobrfd den. Vedm že se to sem nehoded, ale uz dva roky přemfdšledme nad MMORPG. Me1me promyšlenou celou hru od ze1kladu, jak by hra probedhala. Ale neme1me dostatek zkušenosted a prostředků na zazilreove1ned hry. Hra by se určitě chytila. Prosedm o radu na koho se obre1tit s realizaced hry. děkujivedce ke hře přes email. http://qxmfjsxy.com [url=http://abosryqx.com]abosryqx[/url] [link=http://xjwxjgut.com]xjwxjgut[/link]

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI