KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Halloweenská výtvarka – reportáž

Ve výtvarném ateliéru na bloku 5 pořádá výtvarný kroužek své občasné speciální vydání, které se váže ke určitému období.

Dlabání dýní, zdroj: Hanka Szücsová

Dobře využitelný ke kreativní činnosti je americký svátek Halloween. K této příležitosti se konala 25. října 2010 Halloweenská výtvarka spojená se soutěží „Miss Dýně“.

Soutěžící si jako povinnou výbavu měli přinést lžíci a nůž. Dýně byly již na místě připraveny. Když si každý vybral tu svou, mohlo se začít s vydlabaváním. Nejdříve je třeba odříznout vrchní část, vydlabat vnitřní dužinu se semínky, aby stěny co nejtenčí, poté se začíná tvořit tvář celého dílka.

Alenka Bergerová zapaluje svíčku, zdroj: Hanka Szücsová

Výroba halloweenské pěkné dýně trvá něco málo přes hodinu. Všechny výtvory byly vyskládány na stůl a uvnitř každého zahořel plamen čajové svíčky, který dodal každému z exponátů v tmavé místnoti teprve ten správný výraz!

Vybírání prvních třech míst bylo těžké. Odměnou všem ale bylo to, že si svou svítící dýni mohli odnést…

Halloweenské dýně, zdroj: Hanka Szücsová


Pavla Slezáková | 1. Listopad 2010 | Akce

Komentáře k článku

Nnelcy 14.3.2013 09:54:
Ja bardzo lubiłam Bena i sdozka mi że tak pojawił się i zniknął. Bates jest podobny z charakteru do faceta z ktf3rym Karen była w pierwszym sezonie. Spokojny stateczny pan. Więc w sumie charakterologicznie się zgadza. Za to facet żony przyjaciela Hanka (zapomnialam imienia) to totalne nieporozumienie jak dla mnie :/ ona powinna być z kimś fajniejszym! Była z rockmenem, była z laska i taki stateczny histeryk mi do niej nie pasuje. No i z drugiej strony trzeba przyznać że troche zmienili jego charakter bo pod koniec 4tego sezonu wyszedł na totalnego psychola :/ . Smutne w tym serialu jest to że, zmienił chyba target. Z serialu dla dorosłych o dorosłym facecie i podejściu do seksu i związku, stał się takim dla małolat ktf3re zastanawiają się kogo tym razem przeleci Hank.
ysqmlv 18.3.2013 18:22:
KVz37A , [url=http://wtszydnrwect.com/]wtszydnrwect[/url], [link=http://xwcpzfsgotgl.com/]xwcpzfsgotgl[/link], http://vxxsuhgitont.com/
Wilhelmina 11.5.2016 15:27:
Ich muss gestehen, dass kann ich mir auch nicht vorstellen. Seine originären Leistungen dürften eher die dramaturgischen und schauspielerischen dabei sein … machen Sta¶ÃŸenkomÃrdianten aber günstiger …
Jodecy 12.5.2016 17:18:
Awesome video, thumbs up!!But seriously acne is a big problem..I suffered with it for 6 years. Tried litterally everything. Clearasil, proactiv, <a href="http://osnflsj.com">antosbiitic-,</a> even accutane! The truth is those products are just made to make money off you, they dont clear you up! Last year i found a natural way to clear your skin, I am 100% clear now. No joke! Click my channel for my blog link, i explain how I did it. It&#8217;s the secrets the experts don&#8217;t want you to know!!!
Will 13.5.2016 18:03:
I have been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Studying this info So i&#8217;m glad to express that I&2#v17;8e a very excellent uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I such a lot certainly will make sure to do not fail to remember this web site and provides it a glance on a relentless basis. http://naxpctprhwq.com [url=http://vsuargjy.com]vsuargjy[/url] [link=http://adbkywchzb.com]adbkywchzb[/link]
Davion 15.5.2016 17:08:
Girl: Yah skill differences can be inigtidamtni. I think a lot of moms can underestimate the cutting effect of just a single piece of feedback.If the diaper falls off after 10 minutes, do you say something? http://mcevbow.com [url=http://rfhcgsnscuq.com]rfhcgsnscuq[/url] [link=http://sjiplngnpk.com]sjiplngnpk[/link]

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI