KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Studentská unie ČVUT má svého krále!

Ve čtvrtek 31.3.2011 volila Studentská unie ČVUT svého krále – kandidáta, kterého vyšle do nelehkého souboje s kandidáty ostatních pražských univerzit. Odvahu ukázat, co nich je našla pětice: Tomáš Kouřim, Tomáš Čižinský, Dominik Franěk, Milan Vrána a Jan Zdrha.

porota tleská jedné z odpovědí ve čtvrtém kole volby, zdroj: AVC ČVUT

porota tleská jedné z odpovědí ve čtvrtém kole volby, zdroj: AVC ČVUT

Pět přihlášených studentů ČVUT předstoupilo před porotu v klubu Masarykovy koleje v Dejvicích.  Pozvání do odborné poroty přijal prorektor doc. Josef Jettmar, předsedkyně Dámského klubu ČVUT – Ing. Marie Havlíčková, prezident Studentské unie ČVUT – Ing. Tomáš Zloch, PR manažer klubu Pod-O-Lee – Bc. Martin Prokš, koordinátorka Majálesu 2011 za ČVUT -  Táňa Havlová a ještě lvíček ČVUT.
Volba probíhala čtyřkolově. V prvním kole se kandidáti představili porotě, ve druhém si losovali téma, na které museli alespoň minutu hovořit. Témata to nebyla jednoduchá, ale budoucí králové se poprali skvěle se zelenou červení, kulatou kostkou i tupou ostrostí. Třetí kolo patřilo pantomimě. Soutěžícící si vylosovali téma, předvedli a publikum mohlo hádat, co si dotyčný vylosovat. Závěrečná čtvrtá část volby byl volný prostor pro dotazy poroty. Kterýkoli člen poroty mohl pokládat dotazy a kandidáti střídavě odpovídali. Porota hodnotila každého kolo na bodové stupnicici 1-5, kde 5 bylo maximum. Konečná suma pak určila vítěze. Chvilku napětí před konečným vyhlášením výsledků zpříjemnila divákům orientální tanečnice svým vystoupením.

Orientální tanec zpříjemnil divákům čekání na výsledky, zdroj: AVC ČVUT

Orientální tanec zpříjemnil divákům čekání na výsledky, zdroj: AVC ČVUT

Korunu, žezlo a zlaté jablko si tedy vybojoval Bc. Tomáš Kouřim.
Věříme, že porota vybrala toho skutečně nejlepšího a že král ČVUT se blýskne i v květnu mezi ostatními kandidáty! Vítězovi gratulujeme, ostatním přihlášeným děkujeme za účast, odvahu i jejich výkony při zábavném večeru.

Tomáš Kouřim a Táňa Havlová v objetí lvíčků, zdroj: AVC ČVUT

Tomáš Kouřim a Táňa Havlová v objetí lvíčků, zdroj: AVC ČVUT


Pavla Slezáková | 8. Duben 2011 | Ostatní

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI