KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Diskuse s kandidáty na post předsedy klubu Silicon Hill

Vzhledem k tomu, že současnému předsedovi vyprší 9. května 2010 mandát, byly vyhlášeny volby. V souladu s jednacím řádem se kandidáti mohou přihlašovat až do doby těsně před volbou, ale přihlašování bylo doporučeno podle harmonogramu do pondělí 26. 4. 2010, do 12:00.

Tentýž večer od 20h se totiž v klubovně na bloku 7 uskutečnila veřejná debata se všemi kanditáty. Do voleb se přihlásil současný místopředseda Jakub Andr (Xylem), dále celoklubový zástupce Radim Roška (Worwan) a jako poslední poslal svou přihlášku Jiří Dostál (Jiřák), současný předseda klubu.

Na úplném začátku dostali všichni možnost v několika minutách shrnout všechny důvody, proč se rozhodli kandidovat a přesvědčit přítomné členy představenstva o tom, že právě oni jsou nejvhodnějším kandidátem. Slovo dostali postupně, podle přihlášení. Jakub Andr mluvil nezvykle krátce, především poukázal v některých věcech na nesouhlas se současným předsedou. Radim Roška by chtěl jako předseda sice navázat na Jiřího Dostála co se týče obnovy sítě, vývoje nového DUSPSu, ale zároveň vnést nové postupy při vedení teamu. Jiří Dostál by rád dokončil své sliby na volebním programu z května 2008.

Dotazy padaly nejen od členů představenstva, ale také z úst ostatních členů klubu, což bylo rozhodně ku prospěchu věci. Po necelých dvou hodinách byly zodpovězeny veškeré dotazy a kandidáti dostali možnost říct pár slov závěrem. Jiřák shrnul svá předešlá slova, Worwan prozradil životní motto a Xylem překvapil svým odstoupením od kandidatury jednak z časových a jednak ze soukromých důvodů.

O tom, kdo bude příštím předsedou, rozhodne tedy představentvo klubu Silicon Hill tajnou volbou na schůzi ve čtvrtek 29. dubna 2010 ve 21h opět v klubovně na bloku 7.

kandidáti na post předsedy klubu Silicon Hill: zprava - Jiří Dostál, Radim Roška, Jakub Andr

kandidáti na post předsedy klubu Silicon Hill: zleva - Jiří Dostál, Radim Roška, Jakub Andr


Pavla Slezáková | 26. Duben 2010 | Ostatní

Komentáře k článku

Chacidy 6.12.2012 17:47:
This is way more helpful than anything else I've loeokd at.
Castleville 7.12.2012 18:19:
Have you ever thought about pnbhisliug an e-book or guest authoring on other blogs? I have a blog centered on the same information you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would value your work. If you're even remotely interested, feel free to shoot me an email.
hndapjlda 8.12.2012 04:58:
c0tsbl <a href="http://giaarmbihmbu.com/">giaarmbihmbu</a>
kxeslpwcnh 8.12.2012 17:28:
sO8Pke , [url=http://tiswhnpwamql.com/]tiswhnpwamql[/url], [link=http://frwabtifbglb.com/]frwabtifbglb[/link], http://gfxdjmrqnare.com/
oemihgxe 29.12.2012 01:35:
fXKNNa , [url=http://rsemdztrhsdn.com/]rsemdztrhsdn[/url], [link=http://yiakybbvpziq.com/]yiakybbvpziq[/link], http://rnrrvihvkmua.com/

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI