KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

SH wiki v novém!

Vše, co opravdu potřebujete vědět o klubu Silicon Hill a o životě na Strahově vůbec, je možné se dočíst na wiki. A ta naše lokální, strahovská, dostává v současné době nový kabátek a prochází jistými změnami k lepšímu!

Cílem vylepšení je snadnější orientace nováčků ve spoustě informací, aby každý rychleji našel to,  co hledá.  Asi největší viditelnou novinkou je kompletní členění do čtyř sekcí: ČLEN, VEDENÍ, DOKUMENTY, KLUB a KOLEJ. Bližší informace jsou uvedeny informační stránce nové wiki, kde naleznetete také popis jednotlivých sekcí a vysvětlení principu zakládání nových stránek. Novinkou je především to, že stránky jsou vytvářené bez diakritiky, až na jednu výjimku a to jsou osobní stránky členů, aby se jim nemusela modifikovat jména.
Hlavní stránka je už k nahlédnutí a z tohoto rozcestníku je vidět, jak vznikají další podstránky.
Koordinátorem této obnovy je Dalibor Fanta, společně mu pomáhá především Ondřej Szönyi a Pavel Vaněček. Pokud má však kdokoli zájem pomoci s dokončením, není problém, tvůrci uvítají jakokoli pomoc. Neváhejte tedy… mrkněte  na wiki a pokud zjistíte, že Vám nějaká informace chybí, neváhejte klukům napsat nebo stránku sami podle pravidel vytvořit. Vaše aktivita bude pak sloužit i ostatním členům klubu a obyvatelům strahovských kolejí při zjišťování nových informací.


Pavla Slezáková | 14. Duben 2011 | Ostatní

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI