KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Zlomvaz 2011

Ve dnech 18.-21. května se koná mezinárodní divadelní festival ZLOMVAZ! Letošní již osmnáctá přehlídka studentské umělecké tvorby nabídne doslova ochutnávku divadelního voyerismu.
Návštěvníci se mohou těšit na velkolepé zahájení koncertem Dana Bárty, Robert Balzar Tria i skupiny Photolab v Divadle Archa a následovat bude více než dvacet divadelních představení ve Studiu Ypsilon a divadle DISK.

Ukázka z představení "Idiot", zdroj: Zlomvaz 2011

Ukázka z představení "Idiot", zdroj: Zlomvaz 2011

Mimo hlavní program divadelní soutěže, je součástí festivalu také doprovodný program plný večerních koncertů, workshopů či seminářů. Stejně jako každý rok festival organizují studenti druhého ročníku katedry produkce DAMU.

Ústředním motivem 18. ročníku festivalu se stalo téma Voyeurismu. „Na vybraném tématu nás láká především opomíjený metaforický pohled na diváka jako voyeura. Každý člověk sedící ve tmě v hledišti se najednou stává divadelním voyeurem – pozoruje, očekává, těší se, má obavy, přemýšlí, představuje si, dělá závěry, má touhy…“ vysvětluje autorka konceptu Michaela Hubálková.

Novinkou letošního ročníku je udělování dvou Cen Reflexu, a to v kategoriích Nejlepší herec a Nejlepší herečka,“ uvádí členka dramaturgické rady festivalu Eva Krenčíková. V  porotě zasedne herečka Aňa Geislerová, herečka Petra Špalková, režisérka Natália Deáková, producent Jaroslav Slávik a divadelní kritik Vladimír Just.

Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji v rezervačním systému divadla DISK a Divadla Archa a v průběhu festivalu i v informačním centru v divadle DISK. Podrobný program jednotlivých akcí a další informace jsou k dispozici na oficiálních webových stránkách festivalu www.zlomvaz.cz.

Ukázka z představení "Ptačí sněm", zdroj: Zlomvaz 2011

Ukázka z představení "Ptačí sněm", zdroj: Zlomvaz 2011


Pavla Slezáková | 3. Květen 2011 | Akce

Komentáře k článku

Marilyn 7.7.2015 16:38:
Vl. Kodlaku, to je fantasticke9. To by mohlo bfdt hned vedle Hiršalovfdch překladů. Stejně hrave9, stejně lehke9. (Že se tam opkuaje dvakre1t verš "pe1d" je zanedbatelne9.) S dovolenedm jsem si spolu s Vašedm jme9nem a datem zkopedroval do archivu.
Caro 8.7.2015 08:12:
I'm impressed! You've managed the almost <a href="http://pfelayoak.com">imesosiblp.</a>
Affinity 10.7.2015 06:11:
It's a pleasure to find such raitonaltiy in an answer. Welcome to the debate. http://sxjmolswoqe.com [url=http://zghrrohbxoo.com]zghrrohbxoo[/url] [link=http://ywhghflufyw.com]ywhghflufyw[/link]
Chico 11.7.2015 23:23:
Thanks for the <a href="http://eiitwathv.com">inhitsg.</a> It brings light into the dark!
Collide 14.7.2015 13:29:
You write so honetsly about this. Thanks for sharing! http://qmvmveeei.com [url=http://dtnepitdryx.com]dtnepitdryx[/url] [link=http://jishktqu.com]jishktqu[/link]

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI