KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Aktivita měsíce – duben

Až do 10. května mohli členové klubu Silicon Hill posílat jména kandidátů na ocenění „Aktivita měsíce“ za duben.

Vzhledem k tomu, že nejvíce  členy klubu zaujal festival SHOW, tak nikoho nepřekvapí,  že nejvíce hlasů obdrželi shodně Lubomír Jiřišta a Viktor Bohuslav Bohdal, hlavní organizátoři této akce. Letošní ročník byl opravdu vydařený, dokonce přálo počasí a tak přišla spousta diváků.
V mailové schránce se objevila dále jméno Tomáš Jedlička za výraznou pomoc při organizaci SHOW, Jiřího Prášilíka a Tomáše Čižínského za zorganizování soutěže Strahov Strongest man i  Dominika Mališe za nový support. a v neposlední řadě patří pochvala i Tomáši Fialovi, který po celé odpoledne manažoval kapaly při SHOW.

Vítězové budou oceněni na nejbližší schůzi představenstva. (pravděpodobně 18.5. 2011)

Připomínáme, že nominace na ocenění aktivity měsíce mohou členové klubu Silicon Hill posílat až do 10. června 2011 a to na email aktivita(at)siliconhill.cz.


Pavla Slezáková | 11. Květen 2011 | Aktivita

Komentáře k článku

Thokozani 26.1.2013 15:06:
Ad universal_observer : Jedna vec je, ze tu situcaiu mozeme vnimat ako koren nejakeho problemu - teda nedostatok sudcov. Druha vec je, ze to mozeme vnimat ako symptom ineho problemu - teda zmena charakteru ustavnych ci najvyssich sudov. Totizto, ak su sudy vytazene, tak to moze byt napriklad aj tym, ze maju neumerne velku caseload. Riesia prilis mnoho pripadov, s prilis nizkou dolezitostou, namiesto urcenia nejakych veducich principov, ci specificke vymozenie zakladnych prav a slobod (myslim, ze Jan Komarek o tom pise v clanku In Court We Trust..., v suvislosti s ECJ) . Aj ked myslim, ze tu je to cisto problem velkosti jednotlivych "panelov". Holt, 11, 13, ci viac ludi, to skutocne uz moze pripominat skor parlament. Aj ked neviem, ako presne urcit tu hranicu ako Posner...ale verim Posnerovi:).
yonyul 28.1.2013 07:20:
aJfOEH , [url=http://outwbmphqoco.com/]outwbmphqoco[/url], [link=http://jypombmnuyjd.com/]jypombmnuyjd[/link], http://pfgwucpmcaob.com/
Talla 14.11.2015 15:56:
banyak sekali,,, mulai dari hal kecil saampi besar.. misal dg mengurangi pemakaian plastik dan sedotan, mengurangi kebiasaan menyampah, daur ulang, hemat air, hemat energi, penanaman pohon, memakai sepeda ontel pada jarak dekat, dll

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI