KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

AHOJ TECHNIKO 2011

Jak již název napovídá, tak cílem projektu „Ahoj Techniko!“ je oslavit příchod nového akademického roku na ČVUT s cílem zpříjemnit studentům vyšších ročníků prvních pár dnů po prázdninách a prváci se se na akademické půdě snadněji zorientují.

Vznik projektu byl iniciován z řad členů Studentské unie za podpory naší školy – ČVUT, Fondu studentských projektů. Nutno podotknout, že akce má již zavedenou tradici a těší se velkému zájmu nejen studentů ČVUT.
Program se skládá v podstatě ze tří částí: Akce prvák, Žij studentský život a vše vyvrcholí festivalem Strahov Open Air.

Studentská unie a její kluby pořádají a podporují množství zajímavých akcí a rozličných projektů. Nezapomeň tedy sledovat kalendář akcí, kde je vše s předstihem zveřejňováno včetně základních informací a většinou i odkazu na webové stránky.

Centrála Studentské unie přeje všem nově příchozím na ČVUT úspěšný start do nového života, spoustu studijních i osobních úspěchů a těší se na shledání při různých akcích během akademického roku 2011/12!


Pavla Slezáková | 20. Září 2011 | Akce

Komentáře k článku

Paula 7.7.2015 03:13:
Jeste me napadlo jtseli sem to nahodou nemohl spatne submitnout do formu pro pridani nove url. Vy zevnitr urcite uvidite hned jak se to tam dostalo 0 0
Ziarre 8.7.2015 07:48:
Please teach the rest of these internet <a href="http://pqmilfbgng.com">hoonlgais</a> how to write and research!
Luri 11.7.2015 23:11:
After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of <a href="http://efgvwpniljx.com">blnioggg</a>. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI