KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Největší LAN party v historii ČVUT – X LAN PARTY

Projekt SHerna spolu s Asociací virtuální a rozšířené reality (AVRAR) uspořádal největší LAN party v historii ČVUT – X LAN PARTY 2018. Akce se odehrála 16. 2. 2018 v prostorách Českého institutu informatiky, robotiky a kybernetiky (CIIRC).

Na akci bylo možné zhlédnout „pařmeny“ hrající turnajové hry Dota 2, CS:GO nebo Warcraft III. Výherci turnajů obdrželi od sponzorů akce ceny v hodnotě několika desítek tisíc korun:

  • vouchery do Torch VR a Avatar VR Herny,
  • tabletky MindFlow,
  • vouchery na DámeJídlo,
  • merch a kódy na antivirus od Avastu,
  • plechovky, trička a čepice od Red Bullu,
  • vstupenky na Czech VR Fest nebo
  • herní myši od IT People.

Ostatní hráči, kteří si přišli zapařit, hráli neturnajové hry, jako byly např. Bulánci, CS 1.6, Call of Duty. Během celé akce bylo možné zúčastnit se i turnaje Beat Saber, kde výherce obdržel vstup na konferenci Czech VR Fest.

Každý příchozí dostal voucher na DámeJídlo v hodnotě 100 Kč, dvě tabletky MindFlow, donut od Donuteru, placku a nálepky projektu SHerna, klubu Silicon Hill a akce X LAN PARTY.

Přišli se podívat i cosplayeři z 501. divize Star Wars. Jejich přítomnost dodala celé akci gamerský nádech. Tváře hráčů při jejich objevení se v prostorách akce byly plné úžasu.


Na začátku akce bylo možné zhlédnout celkem čtyři přednášky, které byly spojeny s IT a gamingem. Jednalo se o společnost Hyperbolic Magnetism s hrou Beat Saber, náměstka na ministerstvu průmyslu Marka Ondrouška, Jana Šedivého s Alexou a herní tým eSuba.

Celá akce byla streamovaná na Twitch.tv. Odstreamovalo se 13,5 hodiny, což je naprosto legendární. Akce končila při ranních hodinách, kdy venku již svítalo. Za tu dobu se na akci snědlo 100 pizz od DámeJídlo, 150 donutů od Donuteru a vypilo přes 500 Red Bullů! Toto jsou naprosto ohromující čísla.


Za osvětlení prostoru, natáčení streamu, ozvučení a další práci s technikou se postaralo Audiovizuální centrum Silicon Hill a Audiovizuální centrum studentů ČVUT.

Jak celá akce probíhala, si můžeš prohlédnout ve fotogalerii nebo ve videu. Chceš nám dát vědět, jak se ti akce líbila? Tak můžeš vyplnit dotazník.


Marie Böhmová | 22. Únor 2018 | Akce

Připojená fotogalerie

Thumb_18-02-16_19-03-45
X Lan Party 2018

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI