KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

SH Pull-up Contest

Ve středu 12. listopadu proběhla ve strahovské posilovně soutěž, ve které 14 fyzicky zdatných mužů a 3 silné ženy porovnali schopnosti svých svalů. Zatímco muži soutěžili kolik udělají shybů za jednu minutu, ženy porovnávaly svou výdrž v planku.

Ženská soutěž v planku

Nejdříve probíhala soutěž žen. Těsně před druhou minutou vzdala souboj Adriána Bohyníková, čímž obsadila poslední třetí místo. Několik vteřin po ní, tedy přesně 121 vteřin od začátku, ji následovala Soňa Kormaníková. Na prvním místě se umístila s časem dvě minuty a osm vteřin Iveta Škrochová.

Poté probíhala soutěž mužů. Postupně se před zraky přihlížejících vystřídalo všech 14 svalovců. Nejlépe první kolo zvládl Jakub Maršík, který se svýma rukama přitáhl devatenáctkrát, čímž si zasloužil první místo. Protože na druhém místě s celkem osmnácti shyby skončili čtyři soutěžící, následovalo kolo druhé. Ani zde přísní rozhodčí nechtěli uznávat některé shyby, kdy soutěžící nesestoupili dostatečně nízko nebo neměli hlavu nad svýma rukama. Nejlépe v tomto kole (a celkově druhý) skončil Vojtěch Davidík s 21 shyby následovaný Janem Trepkou s 19 shyby. O prvních třech místech tedy bylo rozhodnuto.

Všichni zúčastnění získali body, které se započítávají do celé série turnajů, přičemž další soutěž se bude konat již tuto středu 19.11. v 19:00, opět ve velké posilovně na bloku 2. Ženy budou tentokrát soutěžit v benchpressu s 33 procenty své tělesné hmotnosti a muži se budou snažit udělat co nejvíce shybů bez dotyku země. Přijďte zafandit svým favoritům!


Petr Kaštánek | 16. Listopad 2014 | Akce

Připojená fotogalerie

Thumb_imgp8926
SH Pull-up contest 2014

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI