KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Zvolení předsedy

Několikrát během semestru probíhá zasedání představenstva, tedy zástupců bloků, které si volíte právě vy, obyvatelé Strahova. Jedno takové významnější se událo 16.ledna , kdy došlo ke zvolení nového předsedy klubu Silicon Hill. Do místnosti cca 60 metrů čtverečných se vtěsnalo zhruba třicet lidí a veřejná schůze mohla začít. Nejprve se nám představila dozorčí rada, ve které sedí legendy Jan Recina, Vít Kuchař a Michal Štusák.

Poté se konečně mohlo přejít k hlavnímu bodu celého večera. Na začátku se představili oba kandidáti. Jako první nastoupil Vít Bokisch, jednadvacetiletý student 3. ročníku na FELu. Jeho hlavní předností je náhled z venku. Tedy pohled neaktivního člena klubu.

Druhým kandidátem je Bronislav Robenek.  Dvacetiletý student kybernetiky a robotiky. Mezi jeho záliby patří hlavně hokej, filosofie a filmy.

Další částí voleb bylo tzv. grilování. To jest pokládání dotazů na oba zájemce. Probíhalo zhruba dvě a půl hodiny, takže si každý, kdo měl zájem, mohl přijít na své a zjistit, který z kandidátů mu vyhovuje více.

Po přečtení volebního řádu a určení volební komise začalo samotné hlasování. Čarodějka vyzývá každého s hlasovacím právem. Ti chodí za oponu a za přítomnosti komise vhazují jméno napsané na papíře do zapečetěné urny.

Po dvou velmi napínavých kolech přišlo kolo poslední a rozhodující. V tom získal důvěru voličů Bronislav Robenek a tím získává post předsedy klubu. Gratulujeme. V nejbližších dnech ho podrobíme důkladnému výslechu, proto sledujte novinky v klubu.


Jan Müksch | 17. Leden 2012 | Klub

Komentáře k článku

Xandy 20.4.2016 02:58:
Thank you so much for this artielc, it saved me time!
Xandy 20.4.2016 02:58:
Thank you so much for this artielc, it saved me time!
Lainey 20.4.2016 17:26:
You really saved my skin with this <a href="http://ubcqqmlrs.com">inmnafrtioo.</a> Thanks!
Avari 20.4.2016 21:52:
That's a weotlthough--lut answer to a challenging question http://vqhvuuege.com [url=http://uzvlsnp.com]uzvlsnp[/url] [link=http://wsrakbw.com]wsrakbw[/link]
Johnavon 21.4.2016 04:49:
This <a href="http://aeghklijy.com">wesbtie</a> makes things hella easy.

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI