KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Lan Party


O posledním červnovém víkendu, 28. - 30. 6. 2013, proběhla ve školícím centru LAN Párty. Připravovat se začala již dlouho dopředu. Sháněly se kabely, prostory, stoly i finance. Největší část příprav proběhla v pátek po 15 hod. odpoledne. Bylo třeba zajistit stoly, internet, pípu, sud, ledničku a mnoho dalších věcí.

Stoly zapůjčil klub stolních her STOH a klub Silicon Hill, který zapůjčil i prostor školícího centra a pípu. Přípravy skončily okolo 21 hod., kdy už bylo nakoupeno jídlo, naražen sud (Svijany 13°) a rozehrány hry. Organizátoři se konečně mohli přidat mezi hráče.

Páteční večer patřil zejména Warcraft III mapám. Hrálo se PudgeWars, MiranaWars, Pudge vs Miranas, Warlocks, Hell Hounds a mnohé další. Vyzkoušela se i DOTA II a arcade mapy ve StraCraftu II. První hrací den skončil v půl 6 ráno.

Lan Party

Lan Party

Sobotní program byl zahájen grilovačkou. Grilované špízy přišly všem k chuti. Ti hladovější mohli ještě zakusit nakládané hermelíny, utopence, zavináče a tousty se šunkou a sýrem. V 13:30 se hrálo nanovo.

Odpoledne patřilo turnaji v Legion TD, což je mapa pro Warcraft III. Zúčastnilo se 8 týmů.Turnaj probíhal formou „double-elimination“, takže mohl vyhrát jen ten nejlepší. Vítězem se stal tým Vilíka a Loupačky, kteří obhájili titul z poslední LAN party. Všichni účastníci turnaje získali jako odměnu tričko SH ligy.

Večer se hrál opět Warcraft III a také Half-life a Counter-strike. Opět se končilo okolo půl 6 ráno. V neděli se začalo kolem 13té hodiny odpoledne. Hrálo se několik her, hlavně Legion TD. Poté se mírně uklidilo, ugriloval zbytek masa, zahrálo pár posledních her, dokončil se úklid a odevzdal sál.

LAN party se zúčastnilo cca 20 lidí, přičemž maximum hrajících v jeden moment bylo 16. Za spolufinancování a poskytnutí zdrojů děkuji klubu Silicon Hill, zároveň také děkuji všem zúčastněným za podporu celé akce.


Petr Kaštánek | 14. Červenec 2013 | Akce

Připojená fotogalerie

Thumb_1040547_10201454975037843_1880894889_o
SH Lan Party 2013

Komentáře k článku

spritzgiessmaschinen 9.10.2014 12:29:
Ich bin wirklich wirklich genießen das Design und Layout Ihrer Website. Es ist ein sehr angenehm für die Augen, das macht es sehr viel Spaß angenehm für mich, hier zu kommen und besuchen öfter. Haben Sie aus mieten Sie ein Designer Entwickler zu Ihrem Thema zu schaffen? Superb arbeiten! spritzgiessmaschinen http://www.transitus-gebrauchtmaschinen.com/spritzgiessmaschinen.html

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI