KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Zápasy v bahně

Poslední hřejivé paprsky slunce svítily mezi bloky 4 a 8, když se kolem modrého bazénku s bahnem začali shromažďovat první diváci. V bezpečné vzdálenosti od bahenního ringu byla natažena červenobílá páska, za kterou směli jen dva fotografové a rozhodčí. Odvážných šest amazonek čekalo už jen na rozlosování startovních čísel pro první kolo, které se hrálo systémem „pavouka“.

Rozhodčí Tomáš Čižínský, současný sportovní manager klubu Silicon Hill, dal krátce po sedmnácté hodině každé ze soutěžících vylosovat cedulku s číslem. Za potlesku publika nastoupila k prvnímu zápasu Hana Vašáková a Kateřina Šišmová. Ačkoli se Katka jen nesnadno vzdávala na lopatkách, Hanka byla nakonec lepší. Ke druhému zápasu nastoupila Eva Němcová a Pavla Slezáková, organizátorka zápasů. Jednalo se bezpochyby o nejvyrovnanější zápas prvního kola. Jelikož se nepodařilo ukončit zápas obvyklým způsobem, po deseti minutách zvítězila „na body“ Eva. Ve třetím zápase okusila poprvé bahno Anna Hylmarová a Petra Slanařová. Petra se opravdu snažila, ale na Aničku nestačila.

bahno-1

První semifinálový zápas mezi určil jako lepší bojovnici Hanku, která do vítězného konce dovedla i boj s Aničkou a zajistila si tak první příčku. Zbýval tedy boj o druhé místo, ve kterém podlehla Eva Aničce.

Následovala závěrečná exhibice čistě pro oči publika a aby si i dámy přišly na své. V první části bojoval Karel Chromý společně se slečnami vyřazenými v rozjezdovém kole, ve druhé ho čekal souboj s amazonkami, které obsadily první tři místa.

Všeobecně skvělá atmosféra nechala vyniknout skandování nenasytného publika, aby předvedl své umění sám rozhodčí. Přes počáteční váhání nakonec Číža sundal triko, aby poměřil síly s Kájou. Zdálo se, že zápas dokonce vyhraje, jenže ne a ne se mu povést položit ho na lopatky. Pak stačila chvilka nepozornosti a vítězem se stal Kája. Celé netradiční klání trvalo asi hodinu. Při jednotlivých zápasech bylo díky podložením žíněnkami dbáno na maximální bezpečnost a dodržování pravidel bylo bráno jako samozřejmost. Po té, co se všichni osprchovali, čekala je sladká odměna v podobě hubičky od pana rektora Havlíčka a předání cen přímo na hlavním pódiu.

Pavla Slezáková


Pavla Slezáková | 16. Červen 2009 | Akce

Komentáře k článku

Gracelin 11.3.2013 10:11:
These topics are so confusing but this hpeled me get the job done.
bixoyduptkt 12.3.2013 10:19:
evR8RP <a href="http://wldulqjmhdmk.com/">wldulqjmhdmk</a>
zxojlfjgwb 15.3.2013 17:53:
bOJEIY , [url=http://ikigkahgmorr.com/]ikigkahgmorr[/url], [link=http://gfavjxibpfai.com/]gfavjxibpfai[/link], http://oryphimqemus.com/

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI