KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

AVC SH

V poslední době mělo celé AVC skutečně napilno. Již pravidelnou akcí, které jsme se i letos zúčastnili byl InstallFest na Strahově, který jsme streamovali do světa a zárověň zaznamenávali. Na stejném místě jen o pár dní dříve, tj. ve Školícím centru na Strahově, jsme se dozvěděli, jak je to s krví i s jejím dárcovstvím. A to díky přednášce v rámci Studentské krve, kterou jsme natáčeli. Naše kamery se účastnili také Hokejové bitvy. Veletrh pracovních příležitostí iKariéra byl dalším místem, kde jste nás mohli potkat – stream ze dvou přednáškových místností a záznam dění.

Plesová sezona je v plném proudu a proto jste nás mohli potkat nebo potkáte na společenských akcích, jakými jsou ples FBMI na Kladně a ples SU na Masarykově koleji.

O Týdnu neklidu na vysokých školách jste určitě všichni slyšeli. Velkou výzvou pro nás byl Studentský protestní pochod. Díky velkému nadšení mnoha lidí se nám podařilo zorganizovat štáb tvořený čtyřmi kameramany, moderátorkou a doprovodem
pěti dalších lidí, prakticky bodyguardů, kteří nejen nosili brašny od techniky, ale také se starali o to, aby kameramani nikam nespadli, o nic se nepřerazili a vůbec dělali vše pro to, aby se dobře natáčelo. Velká část týmu byla tvořena lidmy z IAESTE a
tímto jim děkujeme. Po sestříhání záznamu posledním členem týmu bylo video zveřejněno na youtube a odkaz na něj byl zveřejněn i na oficiálních stránkách ČVUT. Pro ty, kteří naši reportáž z místa ještě neviděli zde máme také odkaz http://www.youtube.com/watch?v=iCgCPO7YzYc .

K protestům se váže i rozhovor s panem profesorem Konvalinkou, předsedou Akademického senátu ČVUT http://www.youtube.com/watch?v=aCjFVscnSTE .

Určitě jsme ve výčtu na něco zapomněli, bylo to náročné. Pokud by někoho z Vás zaujalo, co jsme dělali a chtěl se přidat, pak neváhejte psát na nabor@avc-cvut.cz. Nemusíte nic umět, stačí mít chuť a všechno Vás naučíme. Jak práci s kamerou, střih
videa, tak i práci zvukaře jak na živých akcích, tak ve studiu.

Více informací na webu http://avc.siliconhill.cz nebo na fcb http://www.facebook.com/AVC.Audio . Nebojte se a napište na nabor@avc-cvut.cz nebo info@avc-cvut.cz.

Vaše AVC


| 18. Březen 2012 | Projekty

Komentáře k článku

Sudhakar 7.12.2012 01:12:
The purchases I make are entreily based on these articles.

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI