KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

ČVUT hledá nového krále a miss!

kral

kral

Po téměř roční vládě nekompromisního Tomáše Kouřima přichází čas, aby si studenti ČVUT zvolili nového krále, který bude reprezentovat veřejně zájmy studentů ČVUT a rovněž bude vzorně reprezentovat ČVUT na blížícím se Pražském Majálesu. Samozřejmostí je, že společně s králem proběhne také volba jeho hezčí polovičky – Miss ČVUT.
Kandidáti na titul „Král ČVUT“ a „Miss ČVUT“ se mohou hlásit až do 22.3. 2012 a to přostřednictvím mailů kral(at)su.cvut.cz a nebo miss(at)su.cvut.cz!
Společenský večer, kde proběhne volba, se koná 29.3. 2012 od 20h a to v klubu Masarykovy koleje v Dejvicích za účasti odborné poroty ve složení: Maruška Havlíčková – předsedkyně Dámského klubu ČVUT, Josef Jettmar – prorektor pro studium a studentské záležitosti, Andrea Vondráková – vedoucí odboru vnějších vztahů na Rektorátu ČVUT, Tomáš Zloch – prezident Studentské unie ČVUT a samozřejmě kdo jiný, že čvuťácký lvíček!
Kandidáti se představí porotě a hostům večera hned v několika disciplínách a vyzkoušen bude především jejich smysl pro humor a také schopnost komunikace.
Volbu budou moci ovlivnit všichni hosté večera, takže neváhejte a přijďte také! Svou účast můžete potvrdit na fb.


Pavla Slezáková | 19. Březen 2012 | Akce

Komentáře k článku

Danila 12.3.2013 01:14:
Ad universal_observer : Jedna vec je, ze tu siatuciu mozeme vnimat ako koren nejakeho problemu - teda nedostatok sudcov. Druha vec je, ze to mozeme vnimat ako symptom ineho problemu - teda zmena charakteru ustavnych ci najvyssich sudov. Totizto, ak su sudy vytazene, tak to moze byt napriklad aj tym, ze maju neumerne velku caseload. Riesia prilis mnoho pripadov, s prilis nizkou dolezitostou, namiesto urcenia nejakych veducich principov, ci specificke vymozenie zakladnych prav a slobod (myslim, ze Jan Komarek o tom pise v clanku In Court We Trust..., v suvislosti s ECJ) . Aj ked myslim, ze tu je to cisto problem velkosti jednotlivych "panelov". Holt, 11, 13, ci viac ludi, to skutocne uz moze pripominat skor parlament. Aj ked neviem, ako presne urcit tu hranicu ako Posner...ale verim Posnerovi:).
prmhdeodins 13.3.2013 22:02:
FCWbc3 , [url=http://wwvtnyetzwpz.com/]wwvtnyetzwpz[/url], [link=http://xnvctpkkrgji.com/]xnvctpkkrgji[/link], http://creegjtnlwgf.com/

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI