KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Kurzy Rhino a ProgeCAD akademií

S novým semestrem jsou studenti opět zváni na výuku Rhina a ProgeCADu.

Rhino 3D akademie nabízí svým studentům seznámení s prací v 3D prostoru (modelování) v prostředí softwaru Rhinoceros, který je založen na nurbs modelování.

V Rhinu lze vymodelovat jakýkoliv tvar, který si dokážete představit. Ať začnete skicou na papíře, 2D výkresem, fyzickým prototypem nebo pouhou myšlenkou – Rhino Vám poskytne nástroje pro přesné modelování Vašich návrhů pro renderování, animaci, výkresovou dokumentaci, engineering, analýzu a výrobu…

ProgeCAD akademie nabízí svým studentům seznámení  s prací v IntelliCADu a plné využívání jeho možností. Výuka je určena především pro studenty fakulty stavební, fakulty architektury i strojní (samozřejmě nejen pro ně), kteří pak své dovednosti mohou využívat nejen pro školní projekty, ale i v následném praktickém uplatnění.

Přednosti a opodstatnění znalostí tohoto programu dokazuje jeho využití ve stavební praxi a jeho dostupnost při zpracování projektové dokumentace.

Přihlašování do kurzů bude zahájeno v pondělí 15. února, výuka začne ve druhém týdnu letního semestru 2010 (od 22. února)

Detailní informace o kurzech jsou uvedeny přímo na webových stránkách Rhino3D a ProgeCAD.

Miloslav Mikulčík,
vedoucí Rhino a ProgeCAD Akademií


Pavla Slezáková | 9. Únor 2010 | Projekty

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI