KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Sheldon bude na ČVUT!

…nositel Nobelovy ceny Sheldon Glashow na ČVUT

ČVUT ve spolupráci se společností Honeywell přivítá ve dnech 10. a 11. května v Praze nositele Nobelovy ceny za fyziku prof. Sheldona Glashowa.
Přijďte a poslechněte si inspirativní myšlenky na přednášce a seminářích zaměřených na to, jak mohou věda a technologie spojit své síly se světem podnikání v oblasti inovací. Součástí programu bude i představení specifických technologií společnosti Honeywell vyvinutých českými odborníky, které využívá v globálním měřítku.

Více informací o návštěvě prof. najdete na http://glashow.cvut.cz

Andrea Vondráková (ČVUT)

Pavla Slezáková | 15. Duben 2012 | Akce

Komentáře k článku

Zaine 31.10.2012 10:11:
Witam Zgadzam się w większości to co napisałeś. Tak nawpradę w polsce warto się uczyć od chłopakf3w z WL czyli Was. Jak już to polecam zagraniczych trenerf3w. Jest dużo osf3b ktf3rzy nie prowadzą szkf3łek uwodzenia a można od nich bardzo dużo wynieść i to za darmo. Jednak żadna szkf3łka nie da Ci tego, że będziesz facetem "z jajami" tutaj samo własne doświadczenie się liczy. Wy możecie dać odpowiednie narzędia po kierować w odpowiednią stronę ..Jednak wszystko zależy od NAS samych.
Lynsey 11.5.2016 14:51:
Nie rozumiem czym jesteście zawiedzeni. Sprawdźcie lepiej co znaczy słowo pre-release bo z komentarzy wynika, że nie którzy tego nie rozumieją. Mojang wykonał świetną robotę z tym patchem. W tak dużej aktualizacji zawsze znajdą się jakieś bugi więc nie ma co płakać. Zresztą nie długo i tak ukaże się pewnie łatka ^Miłej gry życzę I nie patrzcie w oczy En#n7mae&d821r;om ;D

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI