KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Situace v klubu 2

Následující text volně navazuje na článek ze sprna 2010.
Pozastavení klubu Silicon Hill se z původně plánovaných dvou měsíců protáhlo až do dnešních dnů. Tento stav pravděpodobně bude trvat do sestavení nového rozpočtu, tedy do ledna 2011, do té doby finanční toky probíhají pouze v rámci rozpočtového provizoria. Oficiální informace o tom, co je krizovými manažery řešeno, se mohli členové klubu dozvědět naposledy v Průběžné zprávě o činnosti zvřejněné Janem Fleišmannem v mailových konferencích klub a vedení dne 30. 7. 2010. Další informace zazněly pouze ústně až na informačních schůzkách 22.9. a 30.9. 2010, které byly uspořádány na popud Radima Rošky, předsedy klubu Silicon Hill.

Jasným problémem je správné dokončení inventarizace. Fyzické provedení této nedílné součásti podkladů pro účetnictví je téměř hotovo, zbývá tedy veškerý majetek podléhající inventarizaci spárovat s fakturami. „Této práce je schopen každý, rád bych požádal dobrovolníky, kterým záleží na odpozastavení klubu, aby se mi ozvali a pomohli nám tuto část dokončit,“ říká Jiří Pečonka, koordinátor inventarizace.

Krizoví manažeři směřují své působení k tomu, aby byly veškeré procesy nastaveny sytémově, tedy pokud možno aby nová pravidla na čerpání financí i fungování projektů či akademií nebo sekcí byla pro všechny stejná. To je v bohužel v rozporu s názorem některých vedoucích projektů. Ti se domnívají, že pro své fungovaní potřebují alespoň částečný individuální přístup na čerpání finančních prostředů. Nepružné fungování krizových manažerů (na Strahov se dostávají až po skončení své pracovní doby) a zpožděné či vůbec žádné odpovědi na mailem položené dotazy aktivních členů klubu vyúsťují v oboustrannou nespokojenost a zbytečné spory.

Citelnou ztrátou pro klub je fakt, že díky rozhodnutí krizových manažerů, se v zimním semestru nerozjedou některé akademie. Vzdělávací projekty tak investovaly zbytečně do licencí na programy a učebny školicícho centra zejí prázdnotou.

Asi největším rozporem posledních dnů je opačný názor krizových manažerů na souvislost zabezpečení sítě a DUSPSu. V minulých týdnech totiž došlo k možnému zfalšování logů a následného poručení listovního tajemství některých členů vedení SU a SH.  „To, že někdo se dostal na DUSPS nemá nic společného se zabezpečením sítě“, tvrdí Jiří Chaloupka, vedoucí síťové sekce. Krizoví manažeři tvrdí opak

Nad placením krizového managementu visí stále otazník. Prezident SU prosazuje variantu, že vše uhradí klub Silicon Hill, názory členů pozastaveného představenstva jsou rozporuplné. V současné době jsou tedy manažeři placeni Studentskou unií ČVUT. Zdali budou převedeny vynaložené finance a v jaké výši z účtu SH na účet SU se rozhodne v nejbližších týdnech.
O dalším vývoji situace v klubu Silicon Hill budeme budeme opět informovat až s novými skutečnostmi.


Pavla Slezáková | 15. Říjen 2010 | Klub

Komentáře k článku

Anderson 2.11.2012 07:36:
Hey would you mind sharing which blog prtofalm you're using? I'm looking to start my own blog in the near future but I'm having a tough time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!
ttomtze 5.11.2012 11:33:
IvM4C5 <a href="http://oztoikbdezir.com/">oztoikbdezir</a>
Shaikh 14.11.2015 15:14:
I want to send you an award for most helpful inrtneet writer.
Mimih 20.11.2015 04:35:
Your post has moved the debate <a href="http://pfdysjzvafv.com">fowrdra.</a> Thanks for sharing!
Giuseppe 20.11.2015 12:09:
I'm quite pleased with the inmtrfaoion in this one. TY! http://hqrrkjxapsh.com [url=http://zmbpvsgfkgr.com]zmbpvsgfkgr[/url] [link=http://ibtwrhs.com]ibtwrhs[/link]
Toi 22.11.2015 19:54:
This is the ideal answer. <a href="http://owocycvdv.com">Evoynere</a> should read this
Rosabel 11.5.2016 12:53:
Now that's subetl! Great to hear from you.
Zaiyah 12.5.2016 17:11:
Merci de ta réponse.Tout aussi géologue en herbe que toi sans doute et ci-devant botaniste. Qui enseigne encore <a href="http://tpgdvvc.com">aujuqrd&rsouo;hui</a> la Bota?Amicalement.

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI