KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

SHOW 2012

I letos se na strahovském kopci pořádala už tradiční akce s názvem SHOW – Silicon Hill Open Wednesday.

K vidění byly tento rok kapely Black Velvet Suicide, Night Before the End a Wade. Dále pak největší lákadlo celé SHOW, kterým byla skupina Imodium a mnoho dalších.

S hudbou bylo vystaráno i ve vedlejším baru na desítce. Pokud jsi náročný posluchač, který se nebojí přidat na tvrdosti a tempu, zde sis přišel opravdu na své. Skupina Sticx to vzala za správný konec a parádně rozjela celý sál.

Za zmínku určitě stojí i Elektrostage, kde si své představení užili DJs ze Strahova a okolí.

Mezi doprovodný program patří každoročně velmi očekávané Zápasy v bahně a Silikon Hill Strongest Man. Letošní novinkou byly zápasy mezi kandidáty na krále majálesu. Borec z ČVUT to nejprve v několika sekundách natřel soupeři z Karlovky a po vyčerpávajícím zápase zdolal i krále z VŠCH. Takových soutěží si přihlížející nemohli vynachválit a pro velkou úspěšnost si to určitě zopakujeme.

Na Strahově bylo krásně, jo tam bylo fajn! Minutu po minutě přenášelo AVC ČVUT online streem po internetu a komu by to nestačilo, podařilo se pořídit TIMELINE z fotoaparátu ukotveného na bloku číslo 4. Celým dnem nás provázel moderátor z rádia Fajn Zdeněk Horák aka Czenda.

Jemu i všem, kteří se podíleli na úžasné atmosféře, moc děkujeme. A za rok ahoj!

Jestli se chceš podívat na fotografie z akce, klikni sem.


Jan Müksch | 2. Květen 2012 | Akce

Komentáře k článku

Puneet 7.12.2012 11:06:
Dobrfd den,teprve dnes jsem našli tento Ve1š kroužek, kterfd ne1s oslovil. Zřejmě jsme prope1sli dnešned středečned schůzku, je možne9 syna Tome1še je mu 10let ještě přihle1sit? Podejte mi prosedm inmfroaci na můj uvedenfd mail.Předem velmi děkujiPranšpergerove1
lqipzsgbtcx 8.12.2012 09:01:
3kggpt <a href="http://xyvkhleclvfg.com/">xyvkhleclvfg</a>
eacmnn 11.12.2012 05:33:
O44hqj <a href="http://tvohnvptjcih.com/">tvohnvptjcih</a>
Rangler 24.6.2013 16:59:
Last one to uitlzie this is a rotten egg!
asjpmo 28.6.2013 11:15:
ajHdSQ , [url=http://vuohsylulbos.com/]vuohsylulbos[/url], [link=http://vwqwujqlokqb.com/]vwqwujqlokqb[/link], http://hhktjeifdkjo.com/
Open 28.6.2013 16:29:
Kdyz se vam to nelibi tak to neahatm, ne? Nebo kdyz uz to stahnu a stoji to za hovno, tak to smazu i kdyby se mi tady z tech veci libila jedna ze sta, tak to ma cenu. Kdyz se tu objevi clanek o tom, ze fanousci Radiohead jsou kreteni (nebo neco v tom smyslu), tak chapu, ze je nekdo nasranej a placa tu neco o honeni ega, ale nadavat kvuli tomuhle?? To opravdu nemate nic lepsiho na praci? Jinak pokud jde o me, tak se mi tu sem tam neco libi a klidne bych uvital, kdyby tady takovych veci bylo i vic. Je to jeden z hlavnich duvodu, proc sem chodim (a taky jedna z veci, ktera to tady odlisuje od ostatnich serveru) p.s.: doufam ze ty animal collective nedostanou tricet bodu z deseti, tak jak vsude http://csbcnog.com [url=http://grjpnrg.com]grjpnrg[/url] [link=http://zvshln.com]zvshln[/link]
Mihail 2.7.2013 02:02:
You’ve had absolutely took me away from<a href="http://hweizd.com"> litlte</a> town in Ontario back to my hometown City of Prague with your fabulous pictures of my favorite places that I love to visit sense I was a<a href="http://hweizd.com"> litlte</a> girl . Your blog is lovely and so much fun to read … I really like your sense of humor . Thank you so much for inviting me over . Dasha
Carrie 19.7.2013 16:04:
If you're reading this, you're all set, <a href="http://fbsfyqevch.com">parednr!</a>
Anabelle 20.7.2013 02:05:
Duby,mas naprostou<a href="http://hcrftusu.com"> pdrvau</a>,nova strecha se urcite vyplati a fotky postupne pridam :)Liz,boruvkove kere jsme zasadili teprve minuly rok a zatim se jim dari tak uvidime. Strecha asi nemine nikoho kdo ma dum,drive ci pozdeji to kazdeho ceka a vy mate stesti,ze uz to mate za sebou :) Dokumentarni porady mam take moc rada,jsem rada,ze se ti B.C. libila.Helco,tobe take diky za prani.Znama nevolala a musim zduraznit,ze je to znama a ne kamaradka ci pritelkyne.Nekdy moc dulezity rozdil!Zatim se neozvala :( Romco,boruvkova sezona u nas teprve zacina a tak doufam,ze je to tak i u vas a boruvek si take uzijete.
Fabiana 7.7.2015 12:26:
Greetings from Colorado! I'm bored at work so I decided to check out your weitsbe on my iphone during lunch break. I love the info you provide here and can't wait to take a look when I get home. I'm shocked at how quick your blog loaded on my phone .. I'm not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, very good site!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI