KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Expirace členství a volby 2010

K 15. říjnu 2010 došlo k „expiraci“  členství většiny členů pozastaveného představenstva, i komisí klubu Silicon Hill.  K této nepříjemné události došlo souhrou několika chyb, jednak ze strany krizového managementu, který vydal rozhodnutí o posunu schválení seznamu členů s odpuštěným členstvím z 15. na 22. října 2010, což bohužel nekorespondovalo se stanovami SH, SU a ostatními předpisy. Další chybou bylo, že si zkrátka nikdo nedohledal následky tohoto posunu. Od výše zmíněného data tedy pozastavené členství vyústilo ve ztrátu funkcí většiny členů představenstva, Dozorčí rady a Volební komise. Centrála SU najmenovala Volební komisi, následkem je totiž kompletní výměna představenstva klubu Silicon Hill. Tedy kromě řádných voleb na posty zástupců sudých bloků a celoklubových zástupců jsou vyhlášeny také volby doplňkové -  na pozice zástupců lichých bloků.
Zástupce bloku je volen vždy pouze obyvateli daného bloku, celokluboví zástupci jsou pak voleni všemi členy klubu. Elektronické hlasování probíhá ve dnech 14. – 21. listopadu 2010, urnové hlasování pak následuje ve dnech 22. – 24. listopadu 2010. Nově zvolené představenstvo si pak vybere nového předsedu klubu Silicon Hill. Vzhledem k nejasnostem ohledně platnosti členství Jiřího Dostála, jednoho s kandidáta na CKZ, se rozhodla Volební komise, že volby na CKZ jsou zrušeny. O dalším postupu v situaci bude Volební komise členy klubu informovat.

Působení krizového managementu v klubu Silicon Hill se pomalu blíží ke konci, podle předpokladu by již v lednu mělo fungovat nové představenstvo obvyklým způsobem se všemi pravomocemi, tedy včetně rozhodování o rozpočtu klubu Silicon Hill. I proto je důležité, aby si členové klubu v právě probíhajících volbách dobře rozmysleli, komu dají svůj hlas na svém bloku.
Veškeré důležité informace o průběhu voleb zveřejňuje Volební komise na svých webových stránkách. Pokyny pro hlasování pak dostává každý člen individuálně do své mailové schránky. Prosíme tedy členy, aby těmto mailům věnovali patřičnou pozornost.


Pavla Slezáková | 7. Listopad 2010 | Klub

Komentáře k článku

Pedro 1.11.2012 01:06:
Beneficial 1 . I should uudtnboedly enunciate, floored with all your world wide web. I had created little difficulty moving all the way through those bill and in addition applicable data seemed to be very not difficult to try to connection. I recently learned whatever wanted them to be pretty soon the slightest bit. Very interesting. Will most likely appreciate it for individuals who increase the community forums or something like that, web property themed . a particular gradations technique your favorite customer to speak. Excellent duty..
bdqupgjh 1.11.2012 14:51:
ZB2sSg <a href="http://hwfutqwyevki.com/">hwfutqwyevki</a>

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI