KANCELÁŘ

Email:kancelar@siliconhill.cz
Telefon:+420 724 782 500

Koleje Strahov, blok 1,
1. patro, kancelář SU,
č. dveří 40 (na konci chodby vpravo) Google-map

Kdo bude novým prezidentem SU ČVUT?

Jak jsme již informovovali v minulých článcích, blíží se 8. 2. 2011, den volby nového prezidenta Studentké unie ČVUT.  Zdeňkovi Horákovi již vypršelo jeho dluhé volební období, za které se udělala spousta dobrých věcí, ale naopak se také mnoho nestihlo. Vyvstává tedy otázka, kdo bude zvolen na tuto zodpovědnou pozici?

V řádném termínu, určeném tehdejším prezidentem, tedy do 31.12. 2010 se přihlásil Jiří Dostál, bývalý předseda klubu Silicon Hill a dále Jindřiška Bartůšková, bývalá členka představenstva klubu Silicon Hill zastupující blok 11.  Ani jeden z kandidátů nezveřejnil složení své případné centrály.

Vzhledem k tomu, že Stanovy SU nespecifikují zcela přesně všechny okolnosti volby prezidenta, tak s uderem půlnoci 31.1. 2011 zaslal svou kandidaturu také Tomáš Zloch, současný předseda klubu Orlik, a bude záležet jen na Parlamentu SU, zdali jeho kandidaturu přijme. Ve svém volebním programu, který zaslal do parlamentu však odkryl netradičně karty a zveřejnil kompletní team lidí, kteří mu stojí po boku.

Jiří Dostál 1.2. 2011 nakonec svou kandidaturu stáhl. Zároveň Jan Recina prodloužil dobu přihlašování kandidátů do pátku 4.2.2011 do 23:59. Volba nového prezidenta bude nakonec možná ještě zajímavá…


Pavla Slezáková | 31. Leden 2011 | Ostatní

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

PARTNEŘI