Aktivita měsíce - Silicon Hill

HR klubu Silicon Hill se rozhodlo obnovit zajímavou tradici „Aktivita měsíce„.

O co jde?

Jedná se upozornění na zajímavé počiny a aktivity spojené s klubem Silicon Hill. Vše je primárně o lidech a toto ocenění získá člověk, který výrazně přispěl k rozvoji klubu.  Skutečně aktivních a spolehlivých lidí je jako šafránu a je tedy třeba maličko motivovat další.

Kdo a jak určí tu nejlepší aktivitu?

„Aktivita měsíce“ se bude určovat vždy zpětně. tzn. během prvních deseti dnů v měsíci mohou všichni členové klubu Silicon Hill zasílat své návrhy na ocenění na aktivita(at)siliconhill.cz . Je nutné napsat jméno navrženého a také krátké odůvodnění, za co by mu mělo být ocenění uděleno.  Určit vítěze bude jednoduché: stane se jím kandidát s největším počtem hlasů. Výherce pak bude oznamován pravidelně v mailinfu. Teď je to tedy už jen na Vás, na členech klubu Silicon Hill, koho zvolíte. Je čistě na Vás, o jaké aktivitě určíte, že bude nejlepší.
Rozhodování členů o nejlepších aktivitách je také dobrým feedbackem pro vedení klubu, takže neváhejte psát! Akce a počiny s nejvyššímpočtem nominací jistě dostanou do budoucna větší podporu vedení :-)


Pavla Slezáková | 14. Duben 2011 | Aktivita

Komentáře k článku

Amanda 6.12.2012 21:20:
Dobrfd den chtel bych pože1dat o misto admina na tomto serrveu.Steam Nick:xvlkodlakkPrečo pre1ve ja:chtěl bych pomoct s rozvojem serrveu a chre1nit server pred CheateramaJak dlho hre1š cs:3rokyNick v hre:xvlkodlakkVek:17Skfasenosti s AMX:Moc velke9 skušenosti neme1m ikdyž sem byl na jednom serrveu 5měsedců adminem než ten server skončil ale učedm se rychle.Děkuji za přečtened.
ptjasscl 9.12.2012 11:35:
IR0bF5 , [url=http://txhkocyhomii.com/]txhkocyhomii[/url], [link=http://kkqmaqfyciep.com/]kkqmaqfyciep[/link], http://mhccchfrkoqw.com/
Gert 20.4.2016 02:58:
Me dull. You smart. That's just what I needde.
Justice 22.4.2016 05:51:
Just do me a favor and keep writing such trhcneant analyses, OK? http://tciyudzw.com [url=http://phfsmp.com]phfsmp[/url] [link=http://nkwxfudz.com]nkwxfudz[/link]

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.