Hledá se předseda klubu Silicon Hill - Silicon Hill

Silicon Hill je organizace o více než 4 000 členech. Organizace, která zastřešuje velmi rozmanité aktivity – od správy počítačové sítě, přes organizaci různých konferencí a společenských akcí až například po provoz vzdělávacích akademií či fitcentra. Náš klub má roční rozpočet přes 7 milionů korun a na aktivitách se podílí téměř 260 aktivních studentů. Stručně řečeno – podobná studentská organizace u nás prostě není.

Aktuální předseda na svou pozici rezignoval a s pomocí Kontrolní komise SU byla vyhlášena volba nového předsedy na příštím mimořádném zasedání představenstva 1. 12. 2021. Funkční období začne po zvolení do funkce na představenstvu klubu.

Pracovní náplň předsedy:

Profil ideálního kandidáta:

Nabízíme:

Volba předsedy proběhne na online schůzi představenstva dle Jednacího řádu 1. 12. 2020 od 20:00. Kandidátky, které by měly obsahovat alespoň popis kandidáta, volební program a souhlas s kandidaturou zašlete na adresy vedeni@sh.cvut.cz a klub@sh.cvut.cz do 1. 12. 2020 19:00, případně i na začátku mimořádné schůze představenstva s bodem volby předsedy

Pokud máte ke své kandidatuře jakýkoliv dotaz, obraťe se prosím na mail vedeni@siliconhill.cz a do předmětu uveďte klíčové slovo [Kandidatura].


Anna Jeřábková | 30. Listopad 2021 | Klub

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.