Plánovaný výpadek proudu na Strahově – Kamufláž!!! - Silicon Hill

Nejčtenější přísun občasných informací,
které jsou většinou možná pravdivé.

SÚZ ČVUT v poslední době upozorňuje studenty před plánovaným výpadkem elektřiny na strahovských kolejích – 6.3.2012, akce ZKOUŠKA havarijního (totálního) vypnutí elektrického proudu. Redaktorům FLASHe se však podařilo vypátrat doslova galaktické odhalení – na Strahově se plánuje první spuštění prototypu hvězdné brány! O této technické senzaci nás informoval vedoucí celého projektu, vrchní strahovký StarGate commander týmu SG SH 1, který si díky mediální publicitě a špatném jménu u sovětské tajné služby nepřál být jmenován.

Tajné plány StarGate společnosti Kickeja©

SG SH 1 Commander: „Nevim, co těm typkum v jusa tak dlúho trvalo. U nás, v Silicon Hill complex, jsme postavili ten bazmek oný během necelého dne s takřka nulovými náklady.

Vycházeli jsme přitom z náčrtků společnosti Kickeja©, které jsme vygooglili na stránkách Rakousko-Uherského vesmírného programu.“

Projekt MacGyver-bastlíři SH postavil celkovou konstrukci hvězdné brány za jedno odpoledne a to pouze s využitím klubka drátu, 3D tiskárny Mendel-Průša-Thor upravené tak, aby uměla tisknout z Naquadah-Iridium-Křemíkové slitiny, odpadkového kontejneru uloveného na strahovském „buzeráku“ a něčeho, co vzdáleně připomínalo vyřazené vytáčecí zařízení starého telefonního automatu.

Největším problémem celé konstrukce jsou kondenzátorové baterie, ze kterých vše napájíme. Proto jsme se spojili se strahovským kondičním trenérem kondíků – specialista na slovo nezvaný – Pavel „Behemot“ Boček, který nám dodal za doslova exkluzivní cenu unikátní kondenzátory od tajné nevládní organizace (viz obr.). Jelikož jsou kondenzátory kalibrované na špičkový příkon brány, který je v současné době přibližně 18.42945256487 MW, bude muset být mírně odkloněna dodávka elektřiny na Strahov.

Super kondenzátorové baterie pro napájení StarGate SH

První volací sekvence bude Orion-Lepricon-Leo-Unisex-Virgo-Crater-Earth, která byla vybrána zcela náhodně a první testovací „zásilkou“ bude neveřejná část účetního archivu SÚZu.

V souladu s přáním nového předsedy klubu Silicon Hill, Borise Robenka, „dělat věci veřejně a otevřeně“ byl zaveden rezervační systém na strahovské wiki. Rezervaci lze získat odesláním stanovených požadavků na stargate@sh.cvut.cz.

Pro akceptování rezervačního požadavku je však potřeba mít zaplaceno základní členství klubu a následně StarGate členství – to lze vyřídit v každé lepší strahovské hospodě. Doklad o zaplacení bude vystaven na pokladně.

Vzhledem k současné oblibě mezigalaktického cestování se omlouváme za občasné budoucí výpadky elektřiny na strahovském kopečku. Již byl ale zakoupen adekvátní zdroj energie ze „zahraničního“ e-shopu společnosti AS-Guard.

(CML)


CML | 5. Březen 2012 | FlaSH

Komentáře k článku

Libby 26.1.2013 09:06:
It's a pleasure to find someone who can identify the issues so cellary
Iqram 7.7.2015 02:57:
from Switzerland: very clever story, rlaely sorry to learn that there will be no further seasons! was looking forward to the next episodes. probably a problem of the possibility to download episodes on the internet so people don't watch the series on tv if it is aired at a unfortunate time.
Prue 8.7.2015 07:48:
I don't know who you wrote this for but you helped a <a href="http://xehwlrszjs.com">brhteor</a> out.
Delphia 20.4.2016 03:37:
What a neat artcile. I had no inkling.
Will 20.4.2016 21:54:
At last, soomene who comes to the heart of it all http://xfrnthqtzty.com [url=http://damaaorj.com]damaaorj[/url] [link=http://fmhvmi.com]fmhvmi[/link]
Hines 21.4.2016 04:50:
I found just what I was needed, and it was <a href="http://ipsaoo.com">engnitaiernt!</a>

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.