AKCE PRVÁK 2011 – pozvánka - Silicon Hill

Začíná nám další rok na strahovském kopci a my bychom rádi pozvali všechny studenty i ostatní zájemce na AKCI PRVÁK 2011.

Letos se bude konat ve středu 21. září 2011 od 18h v budově strahovské menzy.

A je se na co těšit! Spousta projektů vám představí své prezentace ve formě workshopů. Jako už tradičně vás přivítá zastoupení SU, CIPS a KC ČVUT. Máte též jedinečnou šanci dozvědět se něco o struktuře a fungování celého klubu Silicon Hill. Aby toho nebylo málo, večerem vás provede legendární Martin Bruchanov. Autor slavného článku o strahovských kolejích. Můžeme spekulovat, můžeme se hádat, ale jedině on nám prozradí, jak to tu kdysi skutečně vypadalo a jestli se vůbec něco změnilo.

Po zhruba dvou hodinách se celá akce přesune do školícího centra, kde je připraveno občerstvení, hudba a samozřejmě něco dobrého k pití. Rozhodně se zúčastněte i exkurze do zájmových místností. Je to výjimečná událost a vy se mrknete do míst, která jsou pro veřejnost uzavřená. Z řad IT nováčků by vás mohla zajímat centrální serverovna, takže ji rozhodně nevynecháme.

Přijďte si užít plno zábavy, dozvědět se, jak si krátit volný čas na Strahově a třeba i získat zajímavé ceny.


Jan Müksch | 15. Září 2011 | Akce

Komentáře k článku

Jailene 7.7.2015 08:45:
Heckuva good job. I sure apatrcipee it.
Carly 8.7.2015 07:58:
Hey, that's the <a href="http://pqbbgz.com">grtteesa!</a> So with ll this brain power AWHFY?
Yohana 11.7.2015 23:16:
I have recently<a href="http://qtymew.com"> srettad</a> a web site, the info you provide on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work. Tis our true policy to steer clear of permanent alliances with any portion of the foreign world. by George Washington.
Nor 14.11.2015 14:45:
I tried using Blu-Tack on my rubber, hovewer it kept on expanding too. so I had to trim the rubber to fit slot in the camera. The good thing with blu-tack is it's temporary, so you can easily remove it, but it does gets a bit messy, and needs to be cleaned every now and then because the Blu-Tack spills out.Same thing happened to the focus ring of my Nikor 24-70mm, the rubber expanded. haven't fixed it though.
Tim 20.11.2015 04:35:
hi!zedd, the double sided tape, wont stick sa<a href="http://bbsyvixasn.com"> rebubr</a> siguro i tried the tape beforejon, thanks, i try to look for it sa ace =)jeffrey, thank you, i will try the 2nd comment, if i will not succeed ill try yours he he hethanks to all of you
Rupal 20.11.2015 12:08:
So cute! You find the best wallpapers. Right now I' using the pocisple one you featured a while ago. It's so fresh and summer and a hint of minimalist vintage vibe. I <3 it. http://zgnthejums.com [url=http://kjpmiyggawm.com]kjpmiyggawm[/url] [link=http://swnzslaf.com]swnzslaf[/link]
Jonah 22.11.2015 19:54:
Remove all the rubber, wash it with soap and water so that the <a href="http://wvwqnojkw.com">remniniag</a> glue will be removed plus the oil. Use double sided tissue tape to glue them back together, patience is a virtue.

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.