Rozhovor s Davidem Krausem - Silicon Hill

David Kraus, zdroj: davidkraus.cz

David Kraus, zdroj: davidkraus.cz

Na Strahov Open Air 2011 přišel na pódium také David Kraus – syn ještě trochu slavnějšího otce, ovšem neméně sexy, talenovaný a prostě svůj. Vystoupil v elegantním kloboučku s pohledem orámovaným brýlemi a sebevědomě v růžovém triku. V zákulisí, zatímco venčil svého psa a doplňoval tekutiny po svém výkonu, jsme se s ním na chvilku posadili, abychom se zeptali především na jeho spojitost s technikou…

Davide, Váš otec ještě stále rozšiřuje aktivně členskou základnu Vaší rodiny, jak to berete?

Tak, jak to přichází, co mi jiného zbývá. Poslední brácha je starší, než já, takže to je něco jiného. Navíc se nescházíme tak často, třeba na narozeniny a tak.

Ratolestí Vás už je skoro na skupinu, neuvažovali jste o něčem jako Kelly Family nebo něco na způsob sourozenců Wagnerových, kteří složili a zazpívali svému otci k narozeninám?

Zatím ne. Většina dětí je hudebně hluchá, takže za každou cenu ne.

Co Vy a technika?

Miluju technologie, za to utrácím nejvíc peněz, neustále potřebuji mít to nejlepší, nejrychlejší procesor atd. Nejstarší brácha je ajťák, takže mě v tom podporuje :-)

Máte oblíbenou hudbu?

A nechcete raději říct, kterou nesnáším? :-)

Tak jakou nesnášíte?

Tu, kterou musíme hrát. Fanoušci, kteří přijdou na koncert si oblíbí většinou songy jiné, než já, ale oni za to platí, tak jim to musím zahrát, to bych byl jinak divnej.

Začíná nám nový Akademický rok, co byste popřál studentům ČVUT?

Já jim mohu popřát, ať dostudujou, pač já nemám ani maturitu. Dělal jsem konzervatoř, pak jsem se svou hrdostí odešel. Vzdělání považuji za důležité, dokud se to dá, pak už je to člověku celý život líto…
Doba je těžká a bude ještě hůř, studium je to jediné, co ten mladý člověk má
.


Pavla Slezáková | 16. Říjen 2011 | Rozhovory

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.