Soutěž o vstupenky na hokejovou bitvu! - Silicon Hill

Je to tady- první a jediná hokejová bitva pod záštitou rektorů největších pražských universit. A to by nebyl team ČVUT, který by nepřišel ukázat svou lví sílu na led! Lví komando je zkrátka připraveno zaútočit!
Souboj universit se koná již 9.11. 2011 a to od 17h v TESLA ARENA v Praze. Těšit se můžete kromě oslnivých výkonů našich hokejistů také na sympatické lvíčky, vychytané soutěže pro diváky a nebo třeba na drinky v barvách universit.
Lístky josu již v předprodeji za 99Kč, k sehnání buď v Dejvicích v Kloknerově ústavu (Infocentrum, Šolínova 7,Praha 6)a nebo v kanceláři Studentské unie v areálu kolejí Strahov, blok 1, č. dveří 40 u p. Budské.
A teď pozor! VYHLAŠUJEME SOUTĚŽ O TŘI FANOUŠKOVSKÉ BALÍČKY! (balíček obsahuje vstupenku na hokej, modré tričko a fandící palice) Jak vyhrát? Stačí poslat svůj návrh na hokejový povzbuzovací pokřik čvuťáckého kotle. Své návrhy posílejte na hokej@su.cvut.cz a to do 2.11. 2011 (včetně). Ze zaslaných pokřiků budou vybrány tři nejlepší z nich. Vítězové obdrží výše zmíněný balíček a nejen to! Jeho pokřik podpoří náš hokehový team k tomu, aby předvedl ještě senzačnější výkon, než obvykle!
Těšíme se na Vás již za pár dnů a neváhejte posílat návrhy. Počet návrhů na osobu není nijak omezen, takže se těšíme na využití Vaší kreativity!


Pavla Slezáková | 26. Říjen 2011 | Akce

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.