Hledá se předseda klubu Silicon Hill - Silicon Hill

Klub Silicon Hill hledá zájemce na pozici předsedy.

Silicon Hill je organizace o více než 4000 členech. Organizace, která zastřešuje velmi rozmanité aktivity – od správy počítačové sítě, přes organizaci různých konferencí a společenských akcí až například po provoz vzdělávacích akademií či fitcentra. Náš klub má roční rozpočet přes 7 milionů korun a na aktivitách se podílí téměř 260 aktivních studentů. Stručně řečeno – podobná studentská organizace u nás prostě není.

Pozice předsedy bude od března tohoto roku volná a to otevírá ideální příležitost pro ty z Vás, kteří si před sebe rádi kladou pořádné výzvy.

Pracovní náplň předsedy:

Profil ideálního kandidáta:

Nabízíme:

Volba předsedy proběhne na schůzi představenstva dle Jednacího řádu 8. 3. 2017 od 20:00 v zasedací místnosti na Bloku 7 (suterén). Kandidátky, které by měly obsahovat popis kandidáta, volební program a souhlas s kandidaturou zašlete na adresy vedeni@sh.cvut.cz a klub@sh.cvut.cz do 5. 3. 2017 21:00.

Pokud máte ke své kandidatuře jakýkoliv dotaz, obraťe se prosím na mail predseda@siliconhill.cz a do předmětu uveďte klíčové slovo [Kandidatura].


Kandidáti na předsedu:

Jakub Šejna, 27.2. 2017

Václav Pužman, 3.3. 2017


Jakub Huspek
předseda klubu Silicon Hill

Jakub Huspek | 20. Únor 2017 | Ostatní

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.