Silicon Hill Strongest Man 2015 - Silicon Hill

Letos se již popáté konala v rámci Strahovské SHOW soutěž o nejsilnějšího muže Strahova - Silicon Hill Strongest Man.

Soutěž, stejně jako celá SHOW, byla poznamenána rekonstrukcí areálu kolejí. Na start soutěže se za pěkného počasí postavila pětice zdatných strahováků a hlouček fanoušků a fanynek. Nižší účast oproti předešlým ročníkům však neovlivnila kvalitu podaných výkonů a o výsledném pořadí se rozhodovalo až v závěru soutěže.

Výsledkový listina

Již v první disciplíně, tahání auta na laně, ukázal svou sílu obhájce vítězství z minulého ročníku Martin Dvořák, který se časem 24,7s usadil na čele tabulky. Druhá disciplína, kříž, aneb držení monitorů v upažení na čas, již byla dramatičtější a Martin jen těsně porazil průběžně druhého Ivana Brycha. Ve třetí disciplíně, běhu se servery naloženými čtyřicetikilovými závažími, upevnil Martin svou vedoucí příčku a do poslední disciplíny nastupoval s pěkným náskokem. Avšak tato disciplína, běh s pitím piva na čas, dokázala promíchat výsledkovou tabulkou. Nejrychlejším běžícím pijanem se stal Máca Wohlgemuth, který se tak posunul na výslednou třetí pozici. Průběžně druhý Ivan potřeboval dobrý výsledek ze závěrečné disciplíny, chtěl-li pomýšlet na pozici nejvyšší. Třetí nejlepší čas však znamenal, že ve výsledkové listině zůstal pouhý bod za Martinem, který tak obhájil loňské vítězství.

Nezbývá než poděkovat soutěžícím za předvedené výkony a popřát hodně sil v přípravě na příští ročník Silicon Hill Strongest Man.



Petr Kaštánek | 8. Květen 2015 | Akce

Komentáře k článku

Soheila 7.7.2015 03:08:
I'm usually to runnnig a blog and i really respect your content. The article has actually peaks my interest. I'm going to bookmark your website and keep checking for brand spanking new information.
Suevonne 8.7.2015 07:47:
That's really <a href="http://omiffs.com">thkiinng</a> out of the box. Thanks!

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.