Halloween party na Hvězdě - Silicon Hill

Již tradičně s koncem října pohltila Klub Hvězda Halloweenská atmosféra.

Ve středu 29. 10. zaplnily Klub Hvězda, stojící u stejnojmenných studentských kolejí, stovky lidí. I když se akce konala několik dní před skutečným Halloweenem, mnoho desítek účastníků dorazilo v originálních maskách a převlecích. Na akci nechyběli hrůzostrašní klauni, čarodějnice, Avatarka, Alex z Mechanického Pomeranče, diktátor Aladeen, Pacman a mnoho a mnoho dalších. Část večera se s nepřehlédnutelnou obří červenou hlavou vměšoval mezi dav i Strahováček, který se zapojoval do tanečního reje s ostatními a snažil se popohnat do tance kolem stojící účastníky svou mačetou.

K neobyčejným převlekům patří i neobyčejné místo, které bylo vyzdobené mnoha dýněmi, pokryté umělými pavučinami, s kostlivcem, pavouky, krvavými cáry prostěradel a rakví.

První dvě stovky účastníků u vchodu přivítal Bane z Batmana s pivem zdarma a všechny v maskách dokonce i s poukázkou na welcome drink. Všichni účastníci se bavili po celou akci nejen hudbou a tancem, ale bylo připraveno i několik soutěží včetně soutěže masek.

Akce skončila v ranních hodinách s předsevzetím, že příští rok na konci října se opět všichni sejdeme na Hvězdě.


Petr Kaštánek | 3. Listopad 2014 | Akce

Připojená fotogalerie

Thumb_imgp7880
Halloweenská párty na Hvězdě 2014

Komentáře k článku

K tomuto článku nebyl vložen žádný komentář, buď první!

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.