Blokové hry 2013 LS - Společné jídlo - Silicon Hill


Tématem v pořadí třetí blokové hry tohoto semestru byla disciplína oblíbená u všech studentů bez poledních pauz. Ano, hádáte správně, jednalo se o rychlostní pojídání. „Dost jsme se jako tým na tuto akci připravovali, poslední týden jsme jedli i několikrát denně,“ prozradil jeden z účastníků.

Výdej jídla
Nejdříve si každý došel pro svoji porci polévky a hlavního chodu, skládajícího se z brambor a holandského řízku. Na posledním talířku byl připraven dezert, který si soutěžící mohli dokonce vybrat, což bylo velmi kladně přijato.

Týmy, skládající se až z pěti členů, usedly s tácy ke stolům. Organizátoři následně svázali ruce vedle sebe sedících jedlíků z jednotlivých bloků pevným provazem. Ten měl sloužit jednak k tomu, aby se soutěž zpomalila a tak se mohli i ostatní nabažit zbytků po týmech, které nedorazily, a jednak k tomu, aby se jednotliví členové nemohli snadno vyměnit.

UmístěníBlok
1 (10b)5
2 (9b)7
3 (8b)2
4 (7b)10
5 (6b)9
6 (5b)6
7 (4b)3,4

Všechno poživatelné na svém stole spořádal nejrychleji blok 5, který díky tomu nyní vede průběžnému pořadí. Po několika vteřinách za nimi dožvýkal i blok 7, za což obsadil stříbrnou příčku. Přední trojici pak uzavřel blok 2.

Ruce pevně svázány
Na blokovou hrrazil poprvé v tomto semestru tým bloku 4, i když pouze se dvěma členy. Pravidla byla jasná, a tak i oni měli celých pět porcí ke spolykání. Bohužel se kvůli tomu obsadili spolu s blokem 3, ze kterého také baštili jen dva obyvatelé, poslední místo. „Hrdinové z bloku 4“, jak si sami říkají, mi vypověděli: „My jedeme na vytrvalost. Ne, že bych se chtěl vymlouvat, ale vydrželi jsme až do konce.“ Na moji otázku, zda správně pochopili pravidla mi odpověděli, že „vytrvalost je vždy ten správný přístup“.

Jídla, která i přes hvězdné výkony soutěžních týmů zbyla, byla povětšinou snědena přihlížejícími. Z důvěrných zdrojů blízkých finančnímu manažerovi se k nám dostalo, že nakonec zbyly pouze čtyři porce brambor.


Petr Kaštánek | 28. Březen 2013 | Blokové hry

Připojená fotogalerie

Thumb_spoljidlo09-bypk-
2013 - Blokové hry LS - Společné jídlo

Komentáře k článku

Keyon 11.5.2016 13:19:
Pecfret shot! Thanks for your post!
Addy 12.5.2016 17:12:
I just got the email too.. BUT the <a href="http://byswwgvrf.com">spre/mamscammer</a> must have had a bad day because they FORGOT to attach the file they referenced, sloppy scam artists.
Magda 13.5.2016 17:57:
même si royal sait qu&rsquo;il lui faudra l&rsquo;aide de bayrou et de ses électeurs pour gagner, son ego est bien trop grand pour qu&qeruo;slle en convienne avant le premier tourpour m http://vjnief.com [url=http://plqfgzyw.com]plqfgzyw[/url] [link=http://yqgdsofyu.com]yqgdsofyu[/link]
Bubbie 14.5.2016 16:05:
Jeg likte disse best jeg Baughan by <a href="http://ivubpfo.com">Lieritbne</a> /Aldo Rise. Sko med kul hæl som passer til det meste, trenger ikke så mye annet da.Str 40Rikke
Vina 14.5.2016 23:28:
to suffer from depression when he exhibits symptoms, namely, hoeseplsness, chronic tiredness, appetite loss, loneliness, sadness et al for one week or more. Therefore, it is important for you to get hold of right information on depression related details before starting to treat your depression. http://ncwhpgyme.com [url=http://oibehiaqqiw.com]oibehiaqqiw[/url] [link=http://marbozzxr.com]marbozzxr[/link]

Přidat komentář



Captcha_image  

Copyright © 1996-2024 Silicon Hill. Všechna práva vyhrazena.